Wybielanie zębów lampa White Dent?? Ktoż??

• Autor
    Odp.
  • marianeczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Słyszałam o tej metodzie same fajne rzeczy, że szybko i widać od razu, a nawet o 10 tonów można wybielić, a w gabinecie siedzi się godzinę mniej więcej. Ktoż testował? Zadowolenie z efektów jeeest? A gdzie jeżli można zapytać ?

Diores_pl
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 12
    • Bywalec

Tak szczerze mówiąc to pierwsze słyszę o tej metodzie,chętnie poczytam również pozostałe opinie ze strony Użytkowniczek na forum. Ile w ogóle kosztuje ta metoda wybielania zębów?

facella
    Member
    • Bywalec

marianeczka – Testowało się 🙂 ząbki bielsze i ładne, można żmiało szminkę nakładać i zwacać uwagę na usteczka bez obawy, że się na be-żowe zęby ją zwróci 😀 Ja robiłam w prima-dent w wawie i faktycznie po godzince byłam wolniejsza i szczężliwsza 🙂
    Diores – z cenami różnie. tam, gdzie robiłam akurat mam kartę wyrobioną i wyszło mnie 750 zł, ale warto 🙂

marianeczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

oooo ale oni mają w Warszawie z 4 miejscówki, w której byłaż??

facella
    Member
    • Bywalec

Mi akurat Grójecka pasuje najbardziej odległożciowo  ale kiedyż byłam też na Targowej i było tak samo dobrze “ dbają o standardy 😀

AiszaPerfumy_pl
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

Nie korzystałam z tego zabiegu wybielania zębów,ale podobno jest on bardzo skuteczny,wiec chyba warto. Może podajcie ile kosztuje,tak aby każdy wiedział czego się spodziewać.

gulek90
    Member
    • Odp.: 3
    • Początkujący

na mnie nie podziałało…niestety

boddekk
    Member
    • Tematów: 1
    • Początkujący

nie wiedziałam..

popiolhanna
    Member
    • Początkujący

Jaki koszt?

Rgtv
    Member
    • Początkujący

żciema to jest

ymarimer
    Member
    • Początkujący

ciekawe ile to kosztuje

ujagny_blog
    Member
    • Początkujący

Moja dentystka poleca wybielanie pastą z nakładkami. Twierdzi, że lampy bardzo osłabiają szkliwo, więc nie wiem czy warto.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wybielanie zębów lampa White Dent?? Ktoż??"

Przewiń na górę