- AutorOdp.
- 6 marca 2009 at 07:14
Podjęłam wyzwanie!
Tej wiosny mam zamiar czuć się wyjątkowo!
Zaczęłam od zakupienia nowych bucików do biegania! (na 1but.pl)
Nie musiałam długo czekać, bo na drugi dzien miała juz czarne nike pod noskiem. Biegam już 2 tydzien i czuje sie rewelacjnie. Moja kondycja sie poprawiła i samopoczucie też! Rano staram sie troszke pocwiczyc w domku, ale nie zawsze mam na to czas. W przyszły weekend mam zamiar wybrac sie na wielkie zapupy! Bo jestem kobietą! Potem pozostaje tylko nowa fryzurka na wiosnę, ale od tego mam juz swoją współlokatorkę;) Którą serdecznie polecam:P A no i jeszcze jakis wypad do kina w Dzień Kobiet… Moze na ta nową polską taneczną produkcję?? To jeszcze do uzgodnienia. Ale i tak wiem, ze ta wiosna będzie wyjątkowa! A Wy jaki macie pomysł na wyjątkową wiosnę?6 marca 2009 at 09:03Zupełnie dwa inne obrazy wspaniałej wiosny 🙂
ale uwielbiam oba ;P8 marca 2009 at 18:14Ja połacze i jednmo i drugie;) tak, wiosna nastraja mega poyztywnie. To moment kiedy zrzucamy wszystkie ocieplane dodatki i wychodzimy z domu;) oddychamy pełną piersią i chce się kurcze żyć!!!
Uwielbiam ten moment, ten stan… Gdy wdycham już to nowe powietrze, żwieże i miłe dla ducha
26 kwietnia 2009 at 10:23To jest moja pierwsza wiosna z małą Kasia u boku. Chce jej pokazać jak piekny jest żwiat, będziemy wyjeżdżać i spacerować, poznawać ludzi, zwierzeta…Mam sporo energii, bo ćwiczę . Nie wyobrażam sobie innego życia. Może ktoż ma ochotę przyłączyć sie do mojej drużyny: [usunięto_link]
😉2 maja 2009 at 13:04Ja tez mam zamiar zacząć biegać,ale jakos mi to nie wychodzi,ale może juz niedługo zaczne jazde na rowerze z moim chłopakeim:)
A jeżeli chodzi o samopoczucie,to na mnie działa najlepiej kolorowa sałatka warzyw z pieczywem czosnkowym:)
Polecam wszystkim:)5 maja 2009 at 09:34Ja ubóstwiam sałatke gredzką. A kiedy pojeżdżę na rolkoach to czuję sie wspaniale.
- AutorOdp.