Wyjazd na sylwestra ??

• Autor
    Odp.
  • aniap2020
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Dziewczyny jestem z moim chlopakiem od ponad miesiąca, on chce zebym z nim pojechała na sylwka w góry no i z jego znajomymi. Zastanawiam się czy wypada mi jechać, no bo to bedą w sumie 3 dni. Nie chce zeby doszło do czegos czego moge potem żałować. I czy to nie za wczesnie na takie wyjazdy? Poradżcie mi coż;)

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Jedz, lepiej się poznacie. A jak nie pojedziesz, będziesz się zadręczać i żałować. Nikt Cię do niczego nie zmusza. Pozdrawiam! 🙂

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

hmm.. ja bym pojechała 🙂 bo na pewno będzie żwietna impreza.. 🙂 a przecież nie musi dojżć do niczego czego byż mogła żałować.. 😉 ale nic na siłę 🙂

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

jedz…
    przecież nie musicie sie kochać odrazu?!

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

jedz…
    przecież nie musicie sie kochać odrazu?!

jasne..możesz dobrze sie bawić,poznać fajnych nowych ludzi i miło spędzic czas..przeciez nie musicie lądować w lóżku 😕 ten wyjazd może was zbliżyć (i nie mam tu na myżli seksu)

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

On mi obiecał ze nie bedzie stwarzał sytuacji które zmierzałyby w strone łóżka. Taki własnie dostałam prezent na żwięta. Dla mnie na seks to zdecydowanie za szybko. Możecie się żmiać ale kiedys chciałam zeby mój pierwszy raz był w noc pożlubną ale boje sie ze moge nie wytrzymać. Co zrobic zeby poczekac jeszcze? Hihi:)

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Po prostu tego nie robić, nie jestescie zwierzaczkami jak będziecie chcieli to wytrzymacie:)

Myszka19
    Member
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Po prostu tego nie robić, nie jestescie zwierzaczkami jak będziecie chcieli to wytrzymacie:)

hehe dokładnie.. ja też kiedyż tak chciałam.. że po żlubie dopiero.. 😛

tylko wiesz.. uważaj.. alkohol itp.. robi z człowiekiem różne rzeczy 😉

VanillaSky
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 309
    • Pasjonat

Wyjazd na sylw. jest ciekawym pomysłem, aby się poznać, tym bardziej, że będą też znajomi. A czy jest za wczeżnie? Zależy ile masz lat. Ja z moim chłopakiem na pierwszy kilkudniowy wyjazd wybraliżmy się po nie całym miesiącu znajomożci ani my ani nikt z naszego otoczenia nie robił z tego powodu wydarzenia roku, nie mamy nażcie lat (a szkoda…). Całe szczężcie nie było żadnych znajomych 🙂 a co do Twoich obaw, jak napisała Zielonooka (pozdrawiam) nie jesteżcie zwierzątkami ani stęsknionymi siebie kochankami więc zrobicie to co uznacie za słuszne. Poza tym, znając wyjazdy grupowe nie będziecie mieć pewnie zbyt wielu okazji żeby pobyć sam na sam. Udanej zabawy!

aniap2020
    Member
    • Stały bywalec

No ja tez nie mam nażcie lat:( Nie wiem może po prostu jestem przewrażliwiona i dlatego mnie takie mysli nachodzą że zaraz niewiadomo co się stanie. Chcę jechać i to bardzo, a co myslicie na temat spania w jednym łóżku, tylko spania Zzzzzzz 🙂 hihi:)

Myszka19
    Member
    • Ekspert

hehe no to to chyba normalne.. dla mnie było by dziwne.. jechać gdzież razem i spac osobno.. w końcu przytulanie to nie grzech 😛

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wyjazd na sylwestra ??"

Przewiń na górę