• Autor
    Odp.
  • dan024
    Member
    • Tematów: 42
    • Odp.: 232
    • Zapaleniec

niedlugo mam miec wymrozona nadzerke zwiazku ztym mam pytanie,czy ktos z was ma to juz za soba?czy to boli napiszcie wszystko na ten temat.a czy badanie cytologiczne ktos mial?napiszcie co wiecie

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

wymrozona ? ja mialam wypalona 🙂 nie wiem czy to to samo 🙂
    i nie wiem czy to bolalo bo tak spanikowalam przed tym jako mloda dziewczyna ze kazalam sie uspic 😳 (tzn.bylam pod narkoza ogolna).
    po przebudzeniu nic nie bolalo 🙂

Black
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

Sandy, w jakim wieku miałaż nadżerkę? Sama niedługo wybieram się do ginekologa po raz pierwszy i umieram ze strachu… Moja mama przez długi czas miała z tym problem i obawiam się, że mnie też to czeka…

Sandy
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 382
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

Sandy, w jakim wieku miałaż nadżerkę? Sama niedługo wybieram się do ginekologa po raz pierwszy i umieram ze strachu… Moja mama przez długi czas miała z tym problem i obawiam się, że mnie też to czeka…

hmmm… niech pomysle… 🙄 mialam wtedy jakos 17lat 🙂
    cos tam slyszalam ze prawie kazda kobieta ma nadzerke predzej czy pozniej.ale inne mowily ze nic nie boli, tylko potem za zasypka „chrzesci” przy chodzeniu 😉

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

wymrażanie nie boli i jest o tyle lepsze od wypalania, że stosowane w momencie gdy kobieta chce mieć w niedługim czasie po zabiegu dzieci. ta słyszałam w każdym razie 😉

misia-misia
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

ponad miesiąc temu miałam wymrażaną nadżerkę. Zabieg nie boli, tylko odczuwasz coż takiego jak delikatne skurcze przy okresie.
    Tyle 🙂
    Byłam na kontroli i lekarka stwierdziła, że o nadżerce mogę zapomnieć 😀

Black
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

hmmm… niech pomysle… 🙄 mialam wtedy jakos 17lat 🙂
    cos tam slyszalam ze prawie kazda kobieta ma nadzerke predzej czy pozniej.ale inne mowily ze nic nie boli, tylko potem za zasypka „chrzesci” przy chodzeniu 😉

Mhm, dziękuję za odpowiedź. Po wywiadzie z mamą wynika, ze ona przez całe życie miała drugi stopień cytologii i że jej nadżerka w zasadzie była nieszkodliwa… No nic, zobaczę jak to będzie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " wymrazanie"

Przewiń na górę