Wyraź swoje emocje.

• Autor
    Odp.
  • maclisc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

Cokolwiek sę dziż wydażyło, czy miłego, smutnego, denerwującego, napisz, podziel się tym z ludźmi, wylej to z siebie. Może to być radożć, smutek, nerwy, wylej to i napisz! 😀 ❗

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Wrrrrrrrrrr……… Chole*a jasna!!!! Wiedziałam, że tak będzie, za dużo sobie pozwalam no i przytyłam. A niech to szlak trafi!!!
    A poza tym to nie daję sobie dziż rady. Ciągle pamietam o T. O tym bo było, co mogło byc… I dziż gorzej niż zwykle nie daje mi to spokoju 😥

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Tyle roboty, a ja marzę tylko o spaniu. Muszę wszystko pozaliczac!

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

aaaa!!!! wiecie ile profesjonalne firmy sobie liczą za zaprojektowanie papieru firmowego???? aaaapokalipsa… zaraz się sama pobawię jakimż corelem… wrrrrr!!!! kocham dodatkową robotę!!!! 👿 👿 👿

maclisc
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 28
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Cokolwiek sę dziż wydażyło, czy miłego, smutnego, denerwującego, napisz, podziel się tym z ludźmi, wylej to z siebie. Może to być radożć, smutek, nerwy, wylej to i napisz! 😀 ❗

„Wyć” mi się chce beczy i tye!

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Kurcze wrrrrrrr tyle tej nauki,ze mam juz dosyc!!:/ 😡 Egzamin za egzaminem poki co ide do rpzodu ale wrrrrrrrrrr nie chce mi sie nic ;p 🙄

Zielonooka
    Member
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

Kurcze wrrrrrrr tyle tej nauki,ze mam juz dosyc!!:/ 😡 Egzamin za egzaminem poki co ide do rpzodu ale wrrrrrrrrrr nie chce mi sie nic ;p 🙄

Mnie się bardzo chce- spać:P

tigerka
    Member
    • Tematów: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

WRRRRRRRRRRRR MAM DOSYC UCZULENIA -POKRZYWKI od czwartku wieczorem i w nocy sie nawraca :/ 🙁

Zielonooka
    Member
    • Guru

chcę spać, a termin projektu mnie goni:(:(:(

zdalam trudne kolokwium!!!!!!!!

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

👿 jak zwykle… albo prawie nie ma roboty, albo jest jej tyle że się wyć chce…
    nie mam na nic czasu… ani siły…
    padam na pyszczek…

😥

Madziunia
    Member
    • Tematów: 24
    • Odp.: 73
    • Stały bywalec

Mam doła bo nie mam szczężcia w miłożci wciąż trafiam na samych drani 🙁 Chyba zostanę zakonnicą 🙄

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Wyraź swoje emocje."

Przewiń na górę