- AutorOdp.
- 8 grudnia 2007 at 15:37
Cokolwiek sę dziż wydażyło, czy miłego, smutnego, denerwującego, napisz, podziel się tym z ludźmi, wylej to z siebie. Może to być radożć, smutek, nerwy, wylej to i napisz! 😀 ❗
8 grudnia 2007 at 15:42Wrrrrrrrrrr……… Chole*a jasna!!!! Wiedziałam, że tak będzie, za dużo sobie pozwalam no i przytyłam. A niech to szlak trafi!!!
A poza tym to nie daję sobie dziż rady. Ciągle pamietam o T. O tym bo było, co mogło byc… I dziż gorzej niż zwykle nie daje mi to spokoju 😥8 grudnia 2007 at 15:46Tyle roboty, a ja marzę tylko o spaniu. Muszę wszystko pozaliczac!
10 grudnia 2007 at 11:38aaaa!!!! wiecie ile profesjonalne firmy sobie liczą za zaprojektowanie papieru firmowego???? aaaapokalipsa… zaraz się sama pobawię jakimż corelem… wrrrrr!!!! kocham dodatkową robotę!!!! 👿 👿 👿
10 grudnia 2007 at 13:26[usunięto_link] wrote:
Cokolwiek sę dziż wydażyło, czy miłego, smutnego, denerwującego, napisz, podziel się tym z ludźmi, wylej to z siebie. Może to być radożć, smutek, nerwy, wylej to i napisz! 😀 ❗
„Wyć” mi się chce beczy i tye!
11 grudnia 2007 at 11:44Kurcze wrrrrrrr tyle tej nauki,ze mam juz dosyc!!:/ 😡 Egzamin za egzaminem poki co ide do rpzodu ale wrrrrrrrrrr nie chce mi sie nic ;p 🙄
11 grudnia 2007 at 17:06[usunięto_link] wrote:
Kurcze wrrrrrrr tyle tej nauki,ze mam juz dosyc!!:/ 😡 Egzamin za egzaminem poki co ide do rpzodu ale wrrrrrrrrrr nie chce mi sie nic ;p 🙄
Mnie się bardzo chce- spać:P
21 stycznia 2008 at 11:48WRRRRRRRRRRRR MAM DOSYC UCZULENIA -POKRZYWKI od czwartku wieczorem i w nocy sie nawraca :/ 🙁
21 stycznia 2008 at 14:58chcę spać, a termin projektu mnie goni:(:(:(
zdalam trudne kolokwium!!!!!!!!
21 stycznia 2008 at 16:48👿 jak zwykle… albo prawie nie ma roboty, albo jest jej tyle że się wyć chce…
nie mam na nic czasu… ani siły…
padam na pyszczek…😥
22 stycznia 2008 at 21:06Mam doła bo nie mam szczężcia w miłożci wciąż trafiam na samych drani 🙁 Chyba zostanę zakonnicą 🙄
- AutorOdp.