wysoki czy niski? chudy czy gruby?

• Autor
    Odp.
  • afro_disiac
    Member
    • Temat贸w: 24
    • Odp.: 720
    • Zas艂u偶ony

jakie sa wasze upodobania w tym temacie? wolicie wysokich czy raczej przecietnego wzrostu? chudych czy miskow? a moze jakis umiesnionych pudzianow? jak byl juz taki temacik to sorki

ja kiedys bylam z takim chudzielcem ze o maj gat;) i ogolnie duuuza czesc zycia spotykalam sie z takimi niezbyt wysokimi i raczej chuderlawymi;) ale teraz juz starsza ze mnie babka – cale 23 na karku i wiem juz co lubie. generalnie moj facet najlepiej jakby byl taki konkretny w budowie tzn wysoki i raczej nie patykowaty. chce zeby byl silny, nosil mnie na rekach i byl ode mnie trzy razy wiekszy przynajmniej 馃槈 no ogolnie chlop jak dab a nie jakis tam taki co go wiatr zdmuchnie. nie mowie oczywiscie ze ma byc nie wiadomo jak przybydlony. nawet o miesnie mi nie chodzi. no ale taki postawny facet;] zebym sie przy nim czula malenka;)

parvati
    Member
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

kopia watku o idealach.
    nudzi ci sie w swieta?

afro_disiac
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

kopia watku o idealach.
    nudzi ci sie w swieta?

nie, a tobie?

parvati
    Member
    • Guru

nie na tyle, zeby dublowac watki.

afro_disiac
    Member
    • Zas艂u偶ony

napisalam ze jak juz taki byl to przepraszam.

czy jak jakas staruszka w autobusie stanie ci niechcacy na noge i powie przepraszam to ty jej za to sprzedasz z liscia?

zreszta nie jest identyczny ten watek

afro_disiac
    Member
    • Zas艂u偶ony

poza tym jesli siedzenie na forum swiadczy o nudzeniu sie to sorry kolezanko ale to nie ja napisalam juz 1594 posty 馃榾 ehhhh – najczesciej wypominamy innym swoje wady – taka psychologiczna prawidlowosc:] ale ciebie to pewnie nie dotyczy

parvati
    Member
    • Guru

niemartw sie: moze przyjdzie iga i ci te brednie zamknie:)))

afro_disiac
    Member
    • Zas艂u偶ony

[usuni臋to_link] wrote:

wow… ciesze sie ze masz takie znajomosci. bardzo mi to imponuje – powaznie. moglabys mi dac swoj autograf? prooosze

Manora
    Member
    • Temat贸w: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Nie k艂贸膰cie si臋 chocia偶 w 偶wi臋ta. 馃檪
    A jakby si臋 komu偶 nudzi艂o, to teraz w TVN jest Harry Potter. ^^ lol

parvati
    Member
    • Guru

[usuni臋to_link] wrote:

[usuni臋to_link] wrote:

wow… ciesze sie ze masz takie znajomosci. bardzo mi to imponuje – powaznie. moglabys mi dac swoj autograf? prooosze

znajomosci?

馃槅

afro_disiac
    Member
    • Zas艂u偶ony

no a bo ja wiem co cie z ta ww iga laczy? nie moja sprawa wlasciwie.

marlenaxxx
    Member
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

A ja jako偶 nie patrz臋 na budow臋 馃檪

Teraz od 5 miesiecy jestem z ch艂opakiem z mojego roku, kt贸ry wa偶y ok. 5 kg mniej odemnie, jest ciut, ciut wy偶szy, chocia偶 nic nie zmienia faktu 偶e wygl膮da przy mnie jak kruszynka 馃槢 No bo ja, jak to m贸wi膮 mi znajomi, wygl膮dam na du偶o starsz膮 ni偶 w rzeczywisto偶ci, a on.. Wiele os贸b odejmuje mu latka ;P Nie przeszkadza mi jego budowa, jedyne co mnie dra偶ni, 偶e wi臋cej mam brzucha ni偶 on ;P

Wcze偶niej by艂am z ca艂kowitym rpzeciwie艅stwiem – ch艂opak starszy odemnie o 6 lat, wysoki, zbudowany, przypakowany… No c贸偶, po prawie 3 latach stwierdzi艂am, 偶e 艂adne opakowanie to nie wszystko 馃槈

zxcvbnm
    Member
    • Odp.: 51
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link] wrote:

jakie sa wasze upodobania w tym temacie? wolicie wysokich czy raczej przecietnego wzrostu? chudych czy miskow? a moze jakis umiesnionych pudzianow? jak byl juz taki temacik to sorki

ja kiedys bylam z takim chudzielcem ze o maj gat;) i ogolnie duuuza czesc zycia spotykalam sie z takimi niezbyt wysokimi i raczej chuderlawymi;) ale teraz juz starsza ze mnie babka – cale 23 na karku i wiem juz co lubie. generalnie moj facet najlepiej jakby byl taki konkretny w budowie tzn wysoki i raczej nie patykowaty. chce zeby byl silny, nosil mnie na rekach i byl ode mnie trzy razy wiekszy przynajmniej 馃槈 no ogolnie chlop jak dab a nie jakis tam taki co go wiatr zdmuchnie. nie mowie oczywiscie ze ma byc nie wiadomo jak przybydlony. nawet o miesnie mi nie chodzi. no ale taki postawny facet;] zebym sie przy nim czula malenka;)

Robisz jakas statystyke? Zakladajac ze na swiecie jest 6 mld ludzi z tego ponad 50% to kobiety to daje ponad 3 mld (mniej wiecej) roznych gustow, czesto bardzo odmniennych…

afro_disiac
    Member
    • Zas艂u偶ony

jak bym chciala robic statystyki to bym walnela ankiete i by mi wyszly procenty. a ja chce tylko wasze zdania poznac (tzn chcialam jakis czas temu jak zakladalam ten watek, teraz juz ogolnie spada moje zainteresowanie w tej kwestii;) ).

zxcvbnm
    Member
    • Odp.: 51
    • Sta艂y bywalec

[usuni臋to_link], haslo 'co kobiety lubia w facetach’

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " wysoki czy niski? chudy czy gruby?"

Przewi艅 na g贸r臋