- AutorOdp.
- 27 sierpnia 2007 at 13:56
Witam,
Cieżko mi otym pisac, ale…
No coż musze.
Mój facet podczas stosunku nie chce zakończyć we mnie tylko cały czas upiera się na „spust” w moje piersi, lub co najbardziej mnie denerwuje na twarz:-( a co gorsza wymusza odemnie bym jak to mówi ” robiła mu laske z połykiem”
kocham go bardzo i nie chce go urazic… i nie wiem jak mu to powiedziec ze mnie to nie bawi, a wrecz jest uciazliwe i nieprzyjemne!!!
prosze o pomoc.
z gory dziekuje
27 sierpnia 2007 at 14:22Najlepiej mówić bezpożrednio, faceci to nie są domyżlne stworzenia. Swoją drogą co to znaczy „wymusza” na Tobie? Przecież takie coż w ogóle nie powinno mieć miejsca, seks ma być dla obojga. Najlepiej byłoby, gdybyż jak najszybciej szczerze z nim porozmawiała, kwestia dobrego doboru słów i sytuacji, a nie powinno być z tego nie wiadomo jakiej wojny. Sama znasz go najlepiej, więc sama musisz wiedzieć, jak kwestię poruszyć. Sprawy zostawione same sobie mogą wkrótce nieprzyjemnie obrosnąć w kiepską atmosferę w związku. Jeżli on także Cię kocha, to powinien zrozumieć, a przynajmniej zgodzić się na jakiż kompromis.
27 sierpnia 2007 at 20:41Ja również doradzam szybką i szczerą rozmowę.. Ja bym w życiu nie pozwoliła żeby mi się spużcił na twarz.. Wydaje mi się to trochę takie jak brak szacunku.. Ale jeżli ktoż to lubi to spoko.. Ale Ty najwyraźniej nie. ani bym nie zrobiła jak to napisałaż ” robiła mu laske z połykiem” bo dla mnie to jest obrzydliwe.. i z tego co piszesz dla Ciebie też. więc nie pozwól aby Cię do tego zmuszał! także jeżli Ciebie to nie bawi to z nim naprawdę porozmawiaj.. Bo seks ma być również przyjemny dla Ciebie.. nie tylko dla niego..
Pozdrawiam i powodzenia życzę!
28 sierpnia 2007 at 06:31STAŁO SIĘ DROGIE PANIE!!!
Mojemu udalo się mnie namówić na oral – (chodz bez połyku)
Nie taki diabel straszny 😀
Obojgu nam sie humor poprawil zaczoł mi esy wysyłać do pracy 😀29 sierpnia 2007 at 18:45rozmawiaj, rozmawiaj , rozmawiaj…jeżli Ci się cos nie pdooba i nie lubisz czegoż robić, to powiedz to, bo nabierzesz wstrętu i nie będziesz wogóle miałą ochoty na seks z nim:)
29 sierpnia 2007 at 20:06Pogadaj z nim. Może on się boi, że zajdziesz w ciążę, dlatego nie robi tego w Tobie, a może go to po prostu bardziej podnieca. Powiedz, że chciałabyż wypróbować czegoż innego, na pewno się zgodzi. Pozdrawiam! 😆
1 września 2007 at 20:37no widzisz i jest dobrze… szczera rozmowa wszystko załatwi… nie zawsze idzie tak jak bys chciała ( bo on moze się uniesc honorem etc) ale bez rozmowy niczego się nie zalatwi.. a skoro 'tak’ nie chcialas to trzeba było to zalatwic : poprostu rozmową 🙂
- AutorOdp.