- AutorOdp.
- 10 czerwca 2009 at 20:08
[usunięto_link]
tą polecam!
25 czerwca 2009 at 20:22też pijam yerba mate z dodatkiem miętowym. muszę przyznać,że ta herbata daje mi kopa. nigdy nie piłam jej regularnie i nie wiedziałam, że ma włażciwożci odchudzające. !!!! jestem w szoku. piję yerba aby mieć powera i nie pić powerrade’ów czy red bulli. herbata ma nieprzyjemny smak, kiedy ją piję to czuje smród papierosów. ale dziewczyny, czego się nie zrobi dla piękniej figury i zdrowia? ;-)))
25 czerwca 2009 at 22:26Yerba jest całkiem niezła (chociaż ciężko przełyka mi się pierwsze „nalanie”). Działa całkiem nieźle. Odkryłem to to ostatnio (znajomy mi dał spróbować) i dołączyło do zestawu sesjowego : kawa+plusssz active+yerba:)
2 lipca 2009 at 15:54u mnie kawa poszla w zapomnienie, najczężciej posiłkuję się Plusssz Activ, Yerba jakos mnie mi odpowiada ale czasami, z blaku laku ….;)
3 lipca 2009 at 07:27na gorący letni dzień można zrobić sobie yerbę na zimno- nazywa się to terere 😀 zalewamy bardzo zimną wodą- czasami dobrze jest yerbę przeplukać najpierw, gdyż terere przygotowuje się z szuszu bez pyłu a o ten w polsce trudno. lepsza do terere jest owocowa lub z dodatkiem cytryny
16 lipca 2009 at 18:42Musze spróbowac bo powiem szczerze ze zachecił mnie strasznie Cejrowski.Ale jestem tez uzalezniona od kawy.
16 lipca 2009 at 23:46Jerba jest smaczna, budzi i taka…klimatyczna:) Ale w dużych ilożciach podobno może być niezdrowa, więc lepiej uważać. Ale tak samo mówią o kawie i herbacie, a piję sporo i czuję się całkiem dobrze:)
13 sierpnia 2009 at 19:14[usunięto_link] wrote:
Jerba jest smaczna, budzi i taka…klimatyczna:) Ale w dużych ilożciach podobno może być niezdrowa, więc lepiej uważać. Ale tak samo mówią o kawie i herbacie, a piję sporo i czuję się całkiem dobrze:)
Yerba mam wrazenie stała sie bardzo modna i jak nie spojrze albo nie słysze to pija ja wszyscy.
22 sierpnia 2009 at 21:09jest modna i już 🙂 są nawet chyba specjalne herbaciarnie, w których podaja tylko yerbę.
25 sierpnia 2009 at 14:21ja nie próbowałam ale chyba się skuszę skoro tak wspaniale działa i odchudza. kupię sobie po powrocie z wakacji!!
26 sierpnia 2009 at 09:38Ja od dłuższego czasu pije mate. Jest żwietna. Doskonale pobudza, dużo lepiej niż kawa 🙂
28 sierpnia 2009 at 18:20A co jest zdrowsze yerba czy kawka.
Podobno pierwsze spotkanie z yerba jest dosyc nie miłe jesli chodzi o walory smakowe ?1 września 2009 at 14:43klasyczne yerba mate są rzeczywiżcie „ciężkie” do wypicia, bo bardzo gorzkie, ale…
proponuję spróbować yerba mate z dodatkiem owoców lub ziółek, moja żona tylko takie popija. Polecam zwłaszcza CBSe Silueta, z dodatkiem ziół, specjalna formuła została opracowana przez argentyńskiego dietetyka na wspomaganie odchudzania. Ale przede wszystkim jest bardzo smaczna i prawie zupełnie pozbawiona goryczki, więc Panie kupują ją bardzo chętnie 🙂
Najlepsza na rozpoczęcie przygody z yerba mate 🙂
W razie pytań w temacie yerba mate – służę pomocą 🙂28 października 2009 at 14:28To mówicie, że ta yerba mate kopa daje takiego? Ja nie wiedziałam nawet, a za kawą nie przepadam, wiec muszę koniecznie wypróbować 😆
6 listopada 2009 at 15:48[usunięto_link] wrote:
To mówicie, że ta yerba mate kopa daje takiego? Ja nie wiedziałam nawet, a za kawą nie przepadam, wiec muszę koniecznie wypróbować 😆
Naprawde daje takiego kopa ?
czyli jest silniejsza jesli chodzi o pobudzenie od najlepszej kawki ? - AutorOdp.