- AutorOdp.
- 19 września 2007 at 16:56
napotkałam dziż na necie promocje 40% na kosmetyki ([usunięto_link]) i zastanawiam się czy się skusić, miałyżcie już jakież kosmetyki z tej serii??
19 września 2007 at 17:12Ja osobiżcie nie,ale moja ciocia je stosuje i bardzo sobie chwali.
19 września 2007 at 17:34dziei serdeczne 🙂
jeszcze kilka takich wpisow a zaczne odkladac,
mialam juz tonik tej firmy i tez bardzo mi sie podobal19 września 2007 at 18:33/Mnie z Yves Rovher podobają się tylko perfumy.
19 września 2007 at 22:41ja mialam kiedys balsam ale jakos szczegolnie rewelacyjny nie byl
20 września 2007 at 08:59kosmetyki ogolnie niezle, ale bez rewelacji.
plus za polityke firmy: dbalosc o srodowisko, ekologiczne uprawy.
niestety…znaczna czesc produktow pielegnujacych do twarzy mnie po prostu uczula.
jesli chodzi o pielegnacje ciala…ok, moze byc. sporo tzw „gadzecikow”-srednio potrzebne, ale przyjemne w uzyciu.
kosmetyki kolrowe…mam duzy sentyment do serii luminelle, bo to byly kosmetyki, ktorymi zaczelam sie malowac:)))
20 września 2007 at 10:13Od 15 lat zamawiam cos z Yves Rocher, ale tylko sporadycznie. Niektore kosmetyki sa calkiem dobre, a ich promocje sa zachecajace….niska cena kusi. 😀
20 września 2007 at 10:23ja kupuje w sklepach. nie zamawiam kosmetykow z katalogow. zadnych.
20 września 2007 at 12:33ja z tej firmy mam szampon do włosów farbowanych (takie rówoe opakowanie ciemne) i był ok. ale bez zachwytu, troche wg. mnie kiepsko sie pienił, mam również zel pod prysznic z kalifornijskiego migdała i jest naprawde super, bardzo wydajny i pieknie pachnie. mma jeszcze krem do ciała, buzi, bardzo fajny. jak jest cos w przecenie to mozna zamówic i spróbować 🙂 pozdrawiam
20 września 2007 at 12:59ja osobiżcie nie kupuję tych kosmetyków.. w sumie nie wiem dlaczego.. 🙂 ale mama Tomka tak i bardzo podoba mi się krem i szampon.. poprostu żwietnie pachną.. 😛
4 listopada 2007 at 17:56kupuję sporadycznie kosmetyki z tej firmy najczężciej podkłady albo kolorowe kosmetyki i jestem w miarę zadowolona:)
5 listopada 2007 at 08:53[usunięto_link] wrote:
ja kupuje w sklepach. nie zamawiam kosmetykow z katalogow. zadnych.
Kosmetyki te mozesz tez kupic w sklepie-maja wlasne punkty gdzie mozna dotknac powachac 😀
ja lubie od nich perumy i cienie do powiek - AutorOdp.