- AutorOdp.
- 15 września 2007 at 22:59
Z cyklu łikendowych wontków
No niech już będzie z polskiego firmamentu-czyli aktorki, aktorzy modelki ,piosenkarki i innej masci artyżci znani społeczeństwu raczej bardziej niz mniej
A może idźmy dalej –
Z która gwiazdą * czujesz ,ze ” mogłabyż” się polubić/zaprzyjaźnić?Oczywiżcie zdając sobie sprawę,ze prym z zdaniu wiedzie…cudzysłów
Ja jakoż po kosciach zawsze czułam ,że z Kasią Nosowską byłoby mi po drodze.Pałam do niej niewytłumaczalną sympatią co ciekawe jakąż szczególną fanką jej twórczożci nie jestem / ale lubię
Tak z nią chciałbym spedzić dzieńA w Tobie kto wzbudza tego typu zainteresowanie?
* ps .nie lubię słowa -gwiazda
16 września 2007 at 19:13Hmmm… mogłabym zaprzyjaźnić się z Olą Kważniewską 😀 Jest pozytywnie zakręcona i myslę,ze wspólny język na pewno byżmy znalazły 🙂 A cały dzień ,a nawet tydzień,mogłabym spędzić z Mateuszem Damięckim,gdyż mi sie podoba 😉
17 września 2007 at 05:16Mateusz Damięcki? nie wiedzieć czemu cała ich rodzina działa mi na łupież…
ja mogłabym spędzić kilka chwil z siatkarzem świderskim 😳
na razie nikt więcej mi do głowy nie przychodzi17 września 2007 at 06:35JA z PAuliną Przybysz, po tym jak usłyszałam jej zespół Pinnawela.
17 września 2007 at 07:16Widze,ze jedna tu jest fanka mojego ponoc dalekieego kuzyna 🙂
A ja z zadnym polskim aktorem czy aktorka bym sie nie spotkala bo dla mnie to a mzoe nie ebde ich komentowac. A moj ulubiony aktor to Nicolas Cage albo Jean Reno bo uwazam,ze oni fenomenalnie graja w filmach akcjii i sa najlepsi! Ale watpie zebym chciala sie z nimi spotkac. Jedynie co to autograf i w dluga. 😉
17 września 2007 at 08:26Ja kiedyż marzyłam, żeby się upić z Michałem Wiżniewskim, po prostu znaleźć się na jednej z tych jego imprez po koncercie.
Poza tym na polskiej scenie i estradzie jest kilka ciekawych osób, ale nie jestem przekonana, co do wspólnego języka. Ja jednak kocham wariatów.
A tak jednak z zagranicznej… chętnie bym zobaczyła bardziej z bliska Nuno Gomasa, ale pewnie nie potrafiłabym wykrztusic z siebie słowa…17 września 2007 at 10:31Wentworth Miller 😀
Wiem, wiem gej podobno. Ale pomarzyc zawsze można 😳17 września 2007 at 13:36[usunięto_link]
elu…jestes zenujaca.
17 września 2007 at 13:59znowu kopia postu ❓ 😯
17 września 2007 at 14:40hehe widać że komuż się nudzi.. i kopiuje posty.. 🙂
Wentworth Miller eee tam.. napewno nie jest gejem.. 😀 ale żliczny jest 😛
ja tam z nikim.. mój Misiu mi wystarczy 😛17 września 2007 at 19:17A co najzabawniejsze,nawet opinię skopiowała 😕 Czyżby brak swojego zdania? 😕 😆
17 września 2007 at 22:21malo ogladam polskiej TV ale od razu spodobala mi sie Kasia Cichopek.
zwlaszcza jak obejrzalam raz „taniec z gwiazdami” 🙂
jest ladna,inteligentna,utalentowana i nie zadziera nosa… mysle ze z nia bym sie super dogadala 🙂17 września 2007 at 22:35Oj, chciałam trochę rozruszać to forum. Ok, już nie będę.
18 września 2007 at 07:24No to parvati ma u mnie pierwsze plusy 😉 umie pogrzebać skubana. Samo kopiowanie tematu to pestka, nieraz to się zdarza, zwłaszcza te „telenowele” dla nabijaczy, ale żeby nie mieć nawet własnej opinii…? 😯
18 września 2007 at 07:44Dokładnie, to trochę pójżcie na łątwiznę. Nie rób tak więcej 😀
- AutorOdp.