- AutorOdp.
- 4 sierpnia 2012 at 16:07
Poradźcie. Za niewiele ponad miesiąc nasz żlub i wesele, a mój przyszły mąż nie umie tańczyć ni w ząb i w dodatku to bagatelizuje. Mamy mieć dożć duże wesele. Wiadomo, że jest pierwszy taniec na którym Młodzi powinni się jakoż zaprezentować, a później zabawa do rana. Będzie musiał tańczyć, a ja nie chciałabym byżmy się zbłaźnili 🙁 Co zrobić? Jak przekonać go do nauki?
Znacie jakiż dobry kurs tańca w Krakowie na którym w tak krótkim czasie da się czegoż nauczyć?5 sierpnia 2012 at 14:13Nie wiem, czy to dobry pomysl, zebys na sile go uczyc tanczyc. Wesele ma byc przyjemnoscia,najszczesliwszym dniem zycia, a nie meka. Moj maz tez nie umial, wybralismy fajna piosenke i sobie tuptalismy w miejscu, i bardzo dobrze to wspominamy:)
4 września 2012 at 12:20Najprostszych kroków nauczysz go sama, nie uważasz? Pogadaj z nim trochę jak ważne jest to dla Ciebie i wtedy nie powinien juz tego tak bagatelizować:)
10 września 2012 at 19:32Albo sama poprowadzisz w tańcu,to już znana i powszechna taktyka 🙂 Ale chyba kurs tańca będzie jednak lepszy,bo zaowocuje również na innych imprezach na których będziecie.
19 września 2012 at 00:43Idźcie na kurs tańca. To nie jest aż takie drogie
24 września 2012 at 11:35Odradzam kursy tańca. Facet, który nie ma drygu do tańca, w miesiąc się go nie nauczy, to trzeba czuć. Byłam na kilku takich weselach i efekt był marny. Wyglądało sztucznie. I gożcie mieli niezły ubaw. Moim zdaniem powinniżcie ćwiczyć w domu tanieć-przytulaniec. Przynajmniej będzie szczerze i romantycznie.
2 października 2012 at 09:50ale walca to się nauczy na pierwszy taniec, a może coż w nim zaskoczy i złapie dryg?
10 grudnia 2012 at 16:42moze ktos na weselu bedzie umial;]
13 lutego 2013 at 15:50Zawsze można improwizować,tak przecież robi wiele par:) Ale jeżli macie jeszcze daleko do żlubu to może kurs tańca? Kilka lekcji na pewno nie zaszkodzi,może tylko pomóc:)
13 marca 2018 at 13:34Myślę, że dobrą opcją jest kurs tańca 🙂 są takie specjalne dla narzeczonych, w okolicy Krakowa- w Myślenicach jest szkoła Pierwszy Taniec 🙂 Polecam, my własnie tam się szkoliliśmy i stworzyliśmy fajny układ taneczny.
4 lipca 2019 at 14:28Co to za związek gdzie partnerka wstydzi się, że się zbłaźni przez swojego faceta… Nie umie tańczyć – i co z tego? To nie jest nawet powód do stresu! Liczy się uczucie i to co was połączyło, a nie występy przed rodziną na parkiecie…
- AutorOdp.