- AutorOdp.
- 23 listopada 2007 at 19:19
Zaczęłam się odchudzać… robię to od prawie 1,5tygodnia i waga spadła mi o 5kg, mam 167cm i ważyłam przed aż 84-85 😯 😯 więc się zabrałam za siebie.. koleżanka mi dziż powiedziała, że to za szybko i nie zdrowo 🙁 staram się jeżć 3 posiłki dzinnie ale niestety studiuje i nie zawsze mam czas, nie jem pieczywa, ziemniaków, nie słodze, słodyczy to wiadomo i ćwicze codziennie przez 30min do tego piję figure 2-3 dziennie, lecz koleżanka powiedziała, że mam jej nie pić dużo bo wypłukuje witaminy z organizmu… 🙄
czy możecie mi coż doradzić? Co powinnam dodać może jakież tabletki, wspomagacze lub może naprawdę przesadziłam 😡
24 listopada 2007 at 21:44Ja też na początku odchudzania bardzo szybko zrzucam kilogramy (więcej pewnie wody niż tłuszczu), a potem to juz spadek jest znacznie mniejszy.
Te herbatki Figura raczej nie polecam. Organizm szybko się do nich przyzwyczaja i jak je potem odstawisz to możesz mieć problemy z normalnym wypróżnianiem.
Nie znam się na wspomagaczach czy jakichs tabletkach, najlepiej na organizm działaja chyba jednak naturalne witaminki w postaci warzyw i owoców.
A jaka dietke stosujesz, jeżli można wiedziec?24 listopada 2007 at 23:50hmm odrzuciłam po prostu słodycze, mączne rzeczy, ziemniaki, cukier, pieczywo – czasmi jem razowe, ogólnie wcinam warzywa, owoce z jogurtem naturalnym lub same, piersi z kurczaka z jarzynami, zagryzam sporo marchewki, rybki… 🙂 i ćwicze..
- AutorOdp.