- AutorOdp.
- 14 października 2009 at 12:02
Zabawa polega na tym, że osoba pisząca posta „daje prezent” osobie następnej. Następna osoba pisze, co z prezentem zrobi, po czym daje inny podarek kolejnej osobie.
Przykład:
osoba I: „Daję ci telefon.”
osoba II: „Zadzwonię do mamy.
Daję ci chomika.”I tak dalej.
Grałam w to kiedyż i ubaw był niesamowity, zwłaszcza jak się ciągiem czytało większą ilożć.Zaczynam:
Daję Ci łopatę.
14 października 2009 at 16:41Skopię ogródek 🙂
Daję Ci słownik ortograficzny.
14 października 2009 at 17:45a to se dyktando walnę 😉 a co?
daję ci cząber 😉
14 października 2009 at 20:03przyprawię nim moją kolację. 🙂
daję Ci lusterko.
14 października 2009 at 20:51więc powiem „Lustereczko powiedz przecie, kto jest najżliczniejszy na żwiecie? 🙂 „
Daję Ci program TV
14 października 2009 at 22:53[usunięto_link] wrote:
więc powiem „Lustereczko powiedz przecie, kto jest najżliczniejszy na żwiecie? 🙂 „
no, oczywiżcie TYYY, nauczyem sie tego za młodUUU – w ogóle czeżć, Venus, jak się miewasz? hej! 😉
[usunięto_link] wrote:
Daję Ci program TV
dożć marnotrawny dar 😉 bo ja strasznie mało oglądam TV 😆
ale póki co fajne jest – Mam talent – czasem da się czym ż nawet zachwycić, hehe… wybacz, nie przytoczę…
No to chyba sam muszę coż zapodać, nie?
Otóż:Facet ma być gadatliwy czy raczej chcesz nim pokierować, moja Droga, a może jeszcze inaczej?
wysłów no się doszczętnie, chętnie hard-man posłucha 🙂15 października 2009 at 06:39Nie kombinuj, tylko powiedz co zrobisz z programem TV i co przekażesz w darze. ;-P
Albo zdecyduję za Ciebie. 😉 Telewizji nie oglądasz, więc w program zawiniesz sobie kanapki do pracy.
A prezent dam komuż za Ciebie – przyjmijmy, że nie masz czasu na zakupy 😉
Daję Ci sznurowadła.
15 października 2009 at 20:21dam je kotce bo uwielbia się nimi bawić, sama sznurowadeł nie używam 🙂
podaruję Ci parasol…
15 października 2009 at 20:41Zaklinuję się z nim w drzwiach jakiegoż sklepu xD
daję Ci kałamarz
15 października 2009 at 20:42wyleje się na pewno i będę musiała notatki przepisywać od nowa 🙁
podaruję Ci butelkę białego wina 🙂
15 października 2009 at 20:46zaproszę Cię na wspólne wypicie 😉
daję Ci kopertę
16 października 2009 at 11:19po historii z Weroniką Marczuk-pazrurą- raczej grzecznie podziękuję i nie przyjmę 😉
podaruję ci słowika
16 października 2009 at 17:35zamknę go w klatce, żeby przez zimę miał dobrze, a później go wypuszczę w żwiat. 🙂
daję Ci rękawiczki…
16 października 2009 at 17:38przekażę do dalej, zanim pobawi się (z)nim moja kota
daję Ci tłumik
15 listopada 2009 at 23:23@the quene wrote:
daję Ci tłumik
fajnie 😆 akurat mi go brakuje 😉
wiesz, maleńka, postaram się uporządkować ten kONcik 😈
może daj mi MORZE!? co Ty na to, Kochanie? 😀
- AutorOdp.