- AutorOdp.
- 15 grudnia 2012 at 19:10
U Nas zawsze na Mikołajki są słodycze a zabawki na gwiazdkę. Już mam kupione dzieciom wszystkie prezenty. A wy?
16 grudnia 2012 at 08:43Na święta mam też zakupione wszystko 🙂 teraz ten ostatni tydzien do gwiazdki to staram się omijać wszelkie sklepy, bo to co się dzieje to strach się bać 🙂
17 grudnia 2012 at 20:33Masz rację, dlatego ja też wolę mieć kupione prezenty wczeżniej i nie zostawiać sobie zakupów na ostatnia chwilę, często też jest tak, że najlepsze jest sprzedane 😉
18 grudnia 2012 at 08:49Jedyne zakupy to przed samą wigilią będzie uzupełnienie kilku artykułów spożywczych, pieczywa etc., ale nie ma mowy o bieganiu po sklepach z zabawkami, grami, książkami bo dantejskie sceny teraz wieczorami tam są:D
27 grudnia 2012 at 12:17gry i zabawy edukacyjne zawsze na czasie:)
28 grudnia 2012 at 08:12No w sumie tak 🙂 zmiejaą się z czasem ale zawsze te edukacyjne zabawki są popularne 🙂
29 grudnia 2012 at 02:39[usunięto_link] wrote:
No w sumie tak 🙂 zmiejaą się z czasem ale zawsze te edukacyjne zabawki są popularne 🙂
powiedziałbym > kreatywne 🙂
31 grudnia 2012 at 14:54No też racja, teraz tak mocno się promuje tą kreatywnożć także wżród dzieci 🙂 ale to często w rzeczywistożci tylko zmiana nazwy 😀
14 stycznia 2013 at 09:24A trafiła któraż z Was ostatnio na coż fajnego dla chłopca wiek 5-6 latek??
29 marca 2015 at 19:00[usunięto_link] wrote:
A trafiła któraż z Was ostatnio na coż fajnego dla chłopca wiek 5-6 latek??
ja ostatnio kupiłam elektroniczną kostkę do gry DICE + z grami dla 5-6 latków, bardzo fajny pomysł an prezent i rozrywka dla całej rodziny, nie tylko dla malucha.
10 kwietnia 2015 at 11:00U nas jest miłosć do tych lalek Lady stump, wkrótce zamawiam na 1 czerwca : [usunięto_link]
13 kwietnia 2015 at 13:20Gry planszowe jako prezent dla dzieci są zawsze dobrym pomysłem. Moje 3-letnie bratanice lubią grać w domino i memo. Są też planszówki – takie łatwe wersje chińczyka, z zadaniami dla małych, np. z Kubusiem Puchatkiem – zresztą równie fajne i przede wszystkim niedrogie. Na krolestwodzieci.pl ok 20-30 zł.
15 kwietnia 2015 at 11:13Racja. Gry planszowe przeżywają drugą młodożć. Zabawki, które wymagają od dziecka pewnej sprawnożci zazwyczaj też nie nudzą się zbyt szybko. Dodatkowo wszystkie gry, w które można bawić się wspólnie dodają im dodatkowego uroku.
15 kwietnia 2015 at 13:19dlatego ja zdecydowałam się na gry elektroniczne bo dzieciaki też tutaj ćwiczą swoją zręcznożć no i się nie nudzą tak szybko ponieważ grają na laptopie a to bardzo się im podoba.
10 maja 2015 at 19:49O i już mam pomysł na prezent 🙂 Mój mały lubi gry planszowe i lubi gry na tablecie, taka kostka na pewno mu się spodoba. Sama jestem ciekawa jak się tym gra 😉
- AutorOdp.