- AutorOdp.
- 30 sierpnia 2008 at 12:00
Najlepsze sa reklamy castoramy,własnie takie : [usunięto_link]
5 września 2008 at 14:13Mi się jeszcze bardzo podoba ta reklamówka [usunięto_link] 🙂 hmm
19 września 2008 at 10:40a ja mam jeszcze cos takiego zabawna reklama 🙂 [usunięto_link]
30 listopada 2008 at 16:02mnie powaliła reklama jakiejż nowej nokii, nigdy czegoż takiego nie widziałam zaczyna się tu [usunięto_link] i trzeba wszystko obejrzeć żeby dotrzeć do końca a na końcu 😯 konkurs hi hi
ale nic nie powiem same sobie oglądnijcie ale uprzedzam że klimacik lekki horrorek 😀30 listopada 2008 at 20:38Mnie rozbawiają reklamy Plusa:) naprawde dobre, i jedyne które jestem w stanie zapamietać:) innych jakoż sie nie udaje.
Nowoczesne rozwiązania w budownictwie?? Pamietaj żeby nie palić na balkonie [usunięto_link] 🙂
31 grudnia 2008 at 11:19ostatnio widzialam tez to w tv…..poplakalam sie ze smiechu……oni sa lepsi od mumio, i pomyslec ze ich juz nie ma w tv……moze wroca….. [usunięto_link]
31 grudnia 2008 at 16:02Mi się podoba ta rmfu: [usunięto_link]
2 stycznia 2009 at 10:31niezła, mi też się podoba ta wersja z policjantem, widziałaż?
2 stycznia 2009 at 21:34A mnie się podoba reklama ING
[usunięto_link]
4 lutego 2009 at 14:29Mnie sie podobaja reklamy Simplusa.Szczególnie te ostatnie parodie filmu „Inni”
chodzi o darmowy numer do jednej osoby 😉4 lutego 2009 at 14:49[usunięto_link] wrote:
Mnie sie podobaja reklamy Simplusa.Szczególnie te ostatnie parodie filmu „Inni”
chodzi o darmowy numer do jednej osoby 😉Też mi się podobają. Tak żwietnie odzwierciedla atmosferę jak z filmu 🙂
4 lutego 2009 at 22:07Ja jestem fanem reklam żubra 😉 świetne są te gierki słowne xD
5 lutego 2009 at 11:38[usunięto_link] wrote:
Ja jestem fanem reklam żubra 😉 świetne są te gierki słowne xD
Mi się podobała z tym uciekającym króliczkiem/zającem przed lisem… Potem schował się za żubrem 🙂
5 lutego 2009 at 21:20Dobrze usiążć przy żubrze. chyba takie hasło 😉
A tutaj dwie reklamy na jakie ostatnio się natknąłem na youtube xD
[usunięto_link]
[usunięto_link]6 lutego 2009 at 19:01[usunięto_link] wrote:
Dobrze usiążć przy żubrze. chyba takie hasło 😉
to chyba było „dobrze powiedzieć przy żubrze” – żliczne 😉 uwielbiam reklamy żubra z żuberkami 😀
a poza tym ostatnio rządzą w TV dwie reklamy – „on ma SIMPLUSA” i „sucho ma ta palma!” czyli IKEA Ty Tu Urządzisz – obie mnie maksymalnie bawią 😉
- AutorOdp.