Zabiegi kosmetyczne, inne? na rozszerzone pory

• Autor
    Odp.
  • livvy
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Kasia. Kasia ma piękną cerę, jej puszyste blond fale zdają sie podkrężlać każdy najmniejszy akcent jej delikatnosci… Twarz dziecka. Pulchna. Skóra, której kolor – alabaster wydobywa z zarumienionych, jedwabnych policzków moc niewinnego różu.. Dziewczęca, o ponętnych, krągłych usteczkach..

Karolina.. Tej Natura nie poskąpiła urody. Jej twarz bije blaskiem.. Czyste piękno. Kobieta anioł, kobieta sztuka.. Twarz niczym mleko, aksamit…

Ja… rozszerzone pory, zaskórniki, żwiecąca, chropowata skóra, zbyt delikatna, by traktować ją specyfikami prosto od dermatologa, nadto wrażliwa, by stosować ostre peelingi, często złuszczać, oczyszczać… Bo po co mam się znowu „sypać”?…

Spory kontrast, co?…

Do czasu wypłakiwałam się w poduszkę.. Teraz chcę sobie pomóc.. zacząć działać.. cóz mi zostało…

Proszę, doradzicie, z jakich zabiegów kosmetycznych (innych?) skorzystać, by zamknąć pory, wyrównać skórę buzi, usunąć problem?… Znacie coż, cokolwiek? Moze słyszałyżcie, od koleżanek, znajomych..
    Przyszło „lato”, a moje problemy stały się nie do zniesienia 😥

Będę wdzięczna za jakiekolwiek porady..

Dziękuję
    Pozdrawiam 🙂

alcarin
    Member
    • Odp.: 46
    • Bywalec

wiesz ja bym poleciła abyż poszła do instytutu Eris tam na pewno dobiorą Ci zabiegi których będziesz potrzebowała. Ciężko jest powiedzieć jakie zabiegi ty dokładnie potrzebujesz nie widząc Twojej buzi. Więc najlepiej polecić się specjalisty. Ja jestem bardzo zadowolona z profezjonalizmu w tych Instytutach zawsze tam wchodząc czuje się jak królowa 🙂

livvy
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

alcarin, dziękuję za odpowiedź 🙂 Przepraszam, z powodu tak późnego odzewu.

Mam jeszcze pytanie: czy istnieje jakiż zabieg – zwężający, lub usuwający rozszerzone pory? Może jakiż laser?… Coż kiedyż obiło mi się o uszy, ale nie wiem, czy dobrze zrozumiałam…

Pamiętam też, że kiedyż oglądałam jeden z tych programów typu „Chcę być piękna” i jedna z uczestniczek uskarżała się na problem wiecznego trądziku przy jednoczesnej wrażliwożci swojej skóry… Wykonano jej parę zabiegów i skóra (bez makijażu) stała się gładka, równa i promienna (bez zaskórników).. ktoż coż wie?…

Proszę bardzo o pomoc…

Dziękuję..

rusalka
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

wyprobuj zel z garniera na pory i zaskorniki jest rewelacyjny

Emy1999
    Participant
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Jeśli chodzi opory to słyszałam, że daje radę ta maseczka ze skin79 Pore Designing Minimizing Mask

Więc nie trzeba od razu wydawać mnóstwo kasy na zabiegi.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zabiegi kosmetyczne, inne? na rozszerzone pory"

Przewiń na górę