- AutorOdp.
- 12 stycznia 2012 at 14:38
Robilyscie?
Jakie macie doswiadczenia?
mnie kusi ta oferta… widzialm ostatnio na gruponie te ich zabiego z duuuuuuuuuuzą znizką[xxxxxxxxxxx]
EDIT:kowal222 stycznia 2012 at 11:35ja robilam ultradzwiekowe modelowanie sylwetki 🙂
po serii 7 zabiegow stracilam ok 2 cm w udzie i cm w pasie27 stycznia 2012 at 19:02Betty napisz cos wiecej! gdzie ? jak?
28 stycznia 2012 at 02:21Ja też jestem bardzo ciekawa¦ Kiedyż oż takiego fundnęłam sobię będąć w Sopocie, ale nie wiele dało 🙁 ¦ Szukałam ostanio na swoperze i znalazłam dyskusję, gdzie dużo dziewczyn zachwalało takie sesje w velavesie we Waładysławowie. Pisały, że po kilka dniach sukces…
29 lutego 2012 at 12:10centra diety Cambridge maja bardzo fajne zabiegi wspomagajace odchudzanie
14 stycznia 2013 at 14:07Moja mama robiła sobie w cec-efekt w Zielonej Górze zabieg Med. Sclpt i naprawde tak jak ja do tej pory nie wierzyłam ze zabiegi mogą pomóc tak ten jest żwietny i można powiedzieć ze cellulit zniknął.
5 marca 2013 at 14:47Ja cos takiego znalazlam [usunięto_link] efekty po zabiegach w salonie laime. Sa imponujace, czy ktos robil takie zabiegi?? Ja sie zastanawiam 8)
5 marca 2013 at 15:06Takie zabiegi żeby dać efekt, musza być wykonane pare razy, a przy groupnach jest limit na osobe, wiec nie wiem, czy sie oplaca…
6 marca 2013 at 11:21W gruponach to ja bym nie kupowala na pewno. Kiedys o tym czytalam i zabieg ktory normalnie trwal godzine pani zrobila w 15 czy 20 min. To oszukiwanie klijentow przeciez 😳 juz wolalabym uzbierac kase i zrobic sobie w tym Laime zabiegi bo przynajmniej widze jakie sa efekty. i tyle w tym temacie 😀
29 września 2013 at 07:17Mozecie też własnie w Cec-efekt zdecydować sie na mezoterapie cellucare, zwłaszcza jesli szukacie odpowiedniego zabiegu na wreszcie konkretne rozprawienie sie z cellulitem.
23 października 2013 at 05:10To nie duzo jak 2 cm.
15 czerwca 2018 at 10:08OSIĄGAJ SZCZUPŁE LUB MUSKULARNE CIAŁO SZYBCIEJ NIŻ KIEDYKOLWIEK!
PROSTY TRENING, TANIA DIETA, INDYWIDUALNIE DOBRANA SUPLEMENTACJA!
WEJDŹ TERAZ NA igortreneronline*pl
PRZECZYTAJ POZYTYWNE OPINIE ZADOWOLONYCH KLIENTÓW!
I WYGRAJ 10 TYSIĘCY ZŁOTYCH! - AutorOdp.