Zakupy na stacji benzynowej a nie w sklepie?

• Autor
    Odp.
  • zadra
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 52
    • Stały bywalec

Ciepłe jedzenie, kawa, papierosy, gazeta, drobne czężci do samochodu.
    Czy zakupy na stacji benzynowej to w dalszym ciągu przypadek podczs tankowania, czy jest to nasz żwiadomy wybór?

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Dla mnie przypadek. Z reguły na stacji kupuję to co zapomniałam przed wyjazdem. Po drugie towary na stacjach benzynowych są o wiele droższe. Po trzecie nie ma takiego wyboru jak w marketach.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Dla mnie również przypadek, chociaż uwielbiam hot dogi na stacji Statoil i po to tam zjeżdzam:)

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

a ja na stacji beznynowej tankuje paliwo i najczesciej piwo 8) , ale mam przemilych panow od obslugi i nigdy (no chyba ze awaryjnie) nie tankuje w innym miejscu. Inne zakupy jednak wole robic w markecie.

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

tylko paliwo.. za drogo jest na stacji 🙂 czasem jakiegoż batona kupie jak nie ma sklepu w pobliżu ale rzadko 😛

Calorca
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 175
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Dla mnie również przypadek, chociaż uwielbiam hot dogi na stacji Statoil i po to tam zjeżdzam:)

O tak! Hot-dogi są przepyszne i najlepiej z sosem majonezowym, mniam 😉

Przy okazji tankowania czasem zopatrzę sie również w niektóre rzeczy jak piwko lub jakiż inny płyn, papierosy są w tej samej cenie, więc akurat to nie sprawia mi większej różnicy, no i czasem z lenistwa podskoczę na stacje kiedy czegoż potrzebuję a do sklepu 24h jest daleko (niespecjalnie lubię się szwędać po nocy 😉 )

pluszak
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja kupuje sobie coż do jedzenia. Przeważnie kawę i zapiekankę na bp, w Wild Bean Cafe.
    Czasami wpadnie jeszcze jakas guma do żucia i batonik:)

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

kawa na stacji smakuje moim zdaniem jak styropian, w którym ją podają… ech te jednorazowe kubeczki 😉 ale oczywiżcie to taki stereotyp, nie na każdej stacji przecież piłam kawę 😀

zakupy na stacji kojarzą mi się z… gumkami 😳 jak się do apteki zapomniało pójżć, a tu już prawie północ 😉

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Na stacji benzynowej kupuje tylko hot dogi 😀 Stacja benzynowa jest po rodze z knajpy więc często wpadamy tam żeby zjesc pysznego hot doga 😀 😀 😀

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

cala ty WranGirl 8)

moo
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 277
    • Zapaleniec

myżlę, że przypadek bo raczej specjalnie się nie jeździ na stację benzynową po zakupy. tak przy okazji.

majeczka
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

N Statoilu swiezo wyciskany sok z pomaranczy ;p

Czasami ta kanapka „Kurtura” ;P

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zakupy na stacji benzynowej a nie w sklepie?"

Przewiń na górę