- AutorOdp.
- 11 maja 2015 at 11:07
W dzisiejszych czasach mnóstwo osób robi zakupy w internecie. Pochwalcie się co kupujecie najczężciej i jakie sklepy możecie polecić. Korzystacie z allegro czy też z innych sklepów? Ja ostatnio kupiłam np. worki do odkurzacza w pokpol-elektro.pl i jestem zadowolona, nie trzeba się nachodzić żeby znaleźć pasujące worki i poza tym jest taniej niż w sklepie stacjonarnym 😀
14 maja 2015 at 20:16ja przeważnie kupuje przez internet sprzęt rtv/agd inne rzeczy kupuję w normalnych sklepach
19 maja 2015 at 03:15Kupuje ubrania i sprzęt rtv.
8 czerwca 2015 at 11:26Kupuję książki i ubrania.
17 czerwca 2015 at 19:04Ja zamawiam biżuterię przez neta
28 czerwca 2015 at 18:55co lubi
14 lipca 2015 at 07:00Ja nie tylko buty,bo przez internet zamawiam wiele rzeczy,w tym akcesoria i dodatki,ozdoby do swojego domu,przemawia za tym cena,szeroki asortyment i rzecz jasna miła,fachowa obsługa:) To bardzo wygodna forma zakupów.
19 lipca 2015 at 10:04Ja często kupuję w necie ubrania, albo jakież dodatki. Bywało tez, że kupowałam książki, albo akcesoria do gitary, jak nie chciało mi się jechać do miasta 😉
14 września 2015 at 08:59A czy zamawiacie również kosmetyki i perfumy w sklepach internetowych? Bo moim zdaniem to również bardzo dobra opcja i mamy wówczas pewnożć,że zaoszczędzimy nie rezygnując jednoczeżnie z jakożci i oryginalnożci samych perfum.
15 września 2015 at 08:35Szczerze mówiąc wolę robić zakupy w sieci niż na rynku tradycyjnym. Nie tracę czasu, a dodatkowo jest wiele tanich ofert. Owszem dochodzi przesyłka, ale jeżli zamawiam większą ilożć w 100% się opłaca.
16 września 2015 at 09:20Ja ostatnio jedyną rzeczą, którą kupuję tradycyjnie jest spożywka. No i produkty, które potrzebuję na już.
17 września 2015 at 07:44Co do artykułów spożywczych to faktycznie racja,tutaj w grę wchodzą zwykłe sklepy stacjonarne,a generalnie poza tym każda rzecz zamawiam przez internet i dobrze na tym wychodzę,jest taniej i sam wyb również szeroki:)
27 stycznia 2017 at 06:25W internecie faktycznie można dostać wszystko. Szukałam dla męża odpowiedniego suplementu na erekcję i znalazłam Verinel Jest to suplement poprawiający erekcję. Oparty na naturalnych składnikach, więc bezpieczny dla zdrowia. Dodatkowym atutem jest ochrona prostaty.
16 marca 2017 at 22:46a ja zawsze źle trafiam z butami przez net, jednak wolę przymierzyć i zobaczyć. za to spożywka, chemia.. nie wyobrażam sobie bez wniesienia mi ciężkich zakupów prosto do przedpokoju. Zakupy z dziećmi są czasami niemożliwe.. i wtedy ta opcja jest bardzo pomocna
27 kwietnia 2017 at 13:35przez internet najczęściej zamawiam akcesoria do telefonu, teletorium ma tego pełno 🙂
- AutorOdp.