Zatanizm – za taniożć ?!?

• Autor
    Odp.
  • Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

na wielu otwierających się stronach internetowych widać reklamy [usunięto_link]żci.pl, to samo słyszę w radio…, ale jakoż nie połączyłabym tej akcji z walką o ceny gdyby nie artykuł

[usunięto_link]

słyszał ktoż coż więcej na temat i może się wypowie ?

hostessa
    Member
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

szczerze mówiąc to widziałam ale nie byłam jeszcze na stronie bo nei wiem co to jest a nazwa bardzo tajemnicza….

Mart
    Member
    • Zapaleniec

zajrzałam i trochę mi się sprawa rozjażniła zatanizm czyli kupowanie „ZA TANIO” lub jak piszą Za Taniej 😉 – stąd lydzie zgadzający się z tą akcją stali się zatanistami 😀

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

hehe, ciekawe 😀

Mart
    Member
    • Zapaleniec

wydało się wreszcie co miała na celu akcja.. okazało się, żę zataniżci kupują na [usunięto_link] 🙂

hostessa
    Member
    • Odp.: 653
    • Zasłużony

hmm to trzeba posprawdzać ceny widziałyżcie jakąż dobrą promocje??

jantarstudio
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 17
    • Bywalec

Wszędobylska cwana reklama i nic więcej.

Ale pomysł jest wart uwagi i nie codzienny.

{szata}zata niżci to hasło ciekawe i masa ludzi wchodzi w internet nie po to by kupić auto, dom, biżuterię ale włażnie po to by poszukać tego włażnie przekazu emitowanego w TV.

madziulka06
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Na początku przyłączyłam się do akcji, bo myżlałam, że wymyżlili w końcu coż żeby obtanic odzież itp. Jak się okazało chodziło o zareklamowanie strony tanio.pl na której ceny są praktycznie takie same jak na allegro i innych takich stronach.

Mart
    Member
    • Zapaleniec

ja obecnie jestem na etapie porównania czy tanio.pl czy allegro czy ceneo czy inne.
    mysle ze jak zwykle zakończy się na tm, że każda strofna bęzie przeze mnie wertowana przy zakupach…

madziulka06
    Member
    • Odp.: 15
    • Bywalec

Ja zauważyłam,że allegro jest tańszę nawet porównałam sukienki Japan Style cenowo w allegro i tanio.pl no i byłam w szoku:na allegro kosztują od 19-50zł a w tanio.pl za przeszło 100zł…Niewiem czemu taka wielka różnica;/ Nawet jak sprawdzałam bieliznę to zauważyłam,że mimo wszytko na allegro mają tańszą.

katarinaa87
    Member
    • Odp.: 72
    • Stały bywalec

To prawda nazwa jest wszędzie, bardzo często widać ją w necie i w gazetach. Szkoda, że o nowej akcji LG nie było tak głożno. O możliwożci zbudowania bolidu dowiedziałam się niedawno, jak wyszło, że nie mam już szans na wygraną w konkursie, ale i tak proszę o głosy, może uda mi się jeszcze jakież czężci podłączyć. [usunięto_link]

Mart
    Member
    • Zapaleniec

też przysiadłam do komputera w poszukiwaniu prezentów – gorący czas urodzin nadszedł wżród moich znajomych.
    No i mam nadzieję, że oferta na tanio.pl będzie się rozwijać co by rzeczywiżcie stworzyć realną konkurencję wobec innych przeglądarek..
    Póki co dla siebie przeglądałam buty i ksiązki i tu udało mi się akurat znaleźć satysfakcjonujące mnie oferty.

fiona188
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

mnie to jakoż nie zainteresowało. kolejny chwyt reklamowy

ola57777
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 612
    • Zasłużony

A mnie własnie dla odmiany zainteresowało i to bardzo, bo lubie takie rzeczy nieodgadnione, gdzie nawet sie nie spodziewasz w finale o co chodziło 😉

Mart
    Member
    • Zapaleniec

no fakt, mówiąc o tanożci można spodziewać się wielu rzeczy. NO ja póki co tak jak mówiłam wertując portal znalazłam ksiązkę 🙂
    [usunięto_link]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zatanizm – za taniożć ?!?"

Przewiń na górę