• Autor
    Odp.
  • isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Znacie te piękne zdjęcia w kobiecych czasopismach? Tutaj można zobaczyć ile trzeba poprawić, aby tak wyglądały.
    [usunięto_link]
    (najeżdzacie na zdjęcie i pokazuje się ono przed modernizacją :))

Myszka19
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 2108
    • Ekspert

no niestety.. ale to widać że zdjęcia są „sztuczne” ja osobiżcie nigdy nie widziałam takich „równych” kobiet 😛

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

żwietna sprawa 😀

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

@Onione wrote:

I naogląda sie taki takich obrobionych w sieci, a potem gały na naturalną kobitę wywala zniesmaczony…. 😈

hehe 😀 ja nie jestem zdziwiona że modelki są poddawane obróbce graficznej w końcu skoro reklamują np. jakiż kosmetyk muszą sie jakoż zaprezentować, przecież nie pokaża się w czasopiżmie ze zmarszczkami, pryszczem i przebarwieniami na twarzy bądż cellulitem 😯 na codzień są normalnymi ludźmi 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

A czy nie lepiej byłoby gdyby modelki reklamujące produkty były bardziej…hmmm…ludzkie?? Bliższe są nam jakież fałdki i cienie pod oczami niż nienaturalnie gładkie ciało,które wygląda jak z wosku… 😉

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

Film dotyczący tematu: [usunięto_link]
    :):)

b_sylwik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 177
    • Zapaleniec

najlepsze jest to, że mimo iż człowiek wie że tak na prawdę ona czy on nie wyglada tak idealnie w rzeczywistożci to jednak przynajmniej w moim przypadku jest tak że widząc taką plastikowa twarz czy idealnie gładkie ciało chciało by się być perfekcyjnym 🙂

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

Zgadza się, każdy by chciał chociaż w połowie wyglądać tak dobrze, jak te plastiki na zdjęciach, filmikach. Ja też. Ale na youtubie są fajne również inne filmiki i przedstawiają, jak się zmienia takie grube, brzydkie baby na super piękniusie. Ale nie mam złego zdania na swój temat. Wyglądam jak wyglądam i jestem zadowolona. mam pare kompleksów, ale jeszcze nei jest tak źle. Ważne, zeby sbać o siebie.

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

zamiast poprawianych w photoshopie lasek jest druga opcja… zatrudniać do reklam nastolatki. np. krem przeciwzmarszczkowy dla kobitki dojrzalej reklamuje nierzadko laska co dopiero dowodzik osobisty dostała… chociaż ostatnio na szczężcie to się trochę uspokoiło…

a swoją drogą… też się kiedyż bawiłam w taki sposób obróbką… dla zabawy, żeby sobie różne opcje mnie posprawdzać… poprawiłam sobie co nieco 😉 magia… poprostu magia… 😀

vanilka125
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 422
    • Pasjonat

Mimo że nazdjeciach wyglądają sztucznie to tak naprawde większożci mężczyzn one się podobają. Na pierwszy rzut oka wyglada to bardzo ładnie 😈

MIECZ-NICK
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 433
    • Pasjonat

Onione 😆

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

@Onione wrote:

I naogląda sie taki takich obrobionych w sieci, a potem gały na naturalną kobitę wywala zniesmaczony…. 😈

Nie mówiąc o dziewczynach, które chorobliwie dążą do takiego wyglądu.
    Ja tu i ówdzie fałdke mam, ale jakoż nie stanowi to dla mnie problemu. Staram się z tym walczyć, ale nic na siłę 🙂

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

wielkie rzeczy…dla mnie te zmiany nie sa jakos szczegolnie drastyczne. z grubej, brzydkiej dziewczyny modelki sie nie zrobi, wiec nie ma co tlumaczyc wygladu kobiet z okladek „fotoszopem”.

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Prawda jest taka, że większożć tych dziewczyn i bez poprawek wygląda ładnie. A drobne fałdki ma każdy. Niepotrzebnie je likwidują, bo żaden człowiek nie jest z plastiku. 😉

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

jasne, że nie ma co tłumaczyć calego wyglądu magią korekty komputerowej…

ale czy włażnie nie mogliby zostawić tych nieszczesnych kilku kurzych łapek, czy fałdki na brzuchu? skoro podobno na okładkę i tak wybrali najładniejszą laskę jaką mogli, to po co jeszcze ją urabiać?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zawsze piękne"

Przewiń na górę