• Autor
    Odp.
  • Anka007
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Tez mam z tym problem jak chyba kazda z dziewczyn… gdy byłam na swojej studniówce z chłopakiem trzymał mnie z daleka od innych zebym niemogła z innymi tanczyc nawet na kasecie ejstem mało co bo daleko od klasy tanczylismy…jak poszłam tanczyc z kolega z klasy to niby nic niemiał przeciwko temu ale na kasecie widziałam jego złożć i ciągłe obserwowanie mnie… jak przyszło co do czego i niechciałao mi sie tanczyc juz to on poszedł i tanczył z moimi kolezankami ja niemiałąm nic przeciwko… faceci są za bardzo zazdrożni powinni byc bradziej wyrozumiali… oni mysla ze my niewiadomo co robimy…

ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

czasem zarzalo sie ze Tomek bural sie na mnie i nieodzywal do kilku dni ale nie chcial powiedziec o co chodzi. mil takie fochy. dopiero dowiadywalam sie od osob trzecich ze byl o kogos tam zazdrosny. i nie mial powodu bo np myslal ze jestem gdzies z jakims chlopakiem a bylam u kuzynki. pozniej musial mnie przepraszac 😆

ashley0022
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 251
    • Zapaleniec

przeciez to naturalne 😆

MidianOna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

Moje kochanie tez jest strasznie zazdrosne 😕 czasami az mnie to denerwuje.. ale… heh ja wlasciwie nie jestem lepsza 😳 😛

Tarina
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Ja pamiętam swojego czasu sytuację ze wystarczyło ze dostałam smsa to zaraz było 1000 pytań do.. :/ A kto a po co.. itp. Tak samo było jak nie odbierałam czasem tel. od niego. To jest straszne :((

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Ogarnij się i nie odkopuj tematów z przed 4lat…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zazdrożć FACETA!!"

Przewiń na górę