Zazdrożć FACETA!!

• Autor
    Odp.
  • Virginia 013
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 41
    • Bywalec

Czy Wasi faceci też sa tak bezpodstawnie i chorobliwie zazdrosni o wszystkich i wszystko co jest płci meskiej i sie rusza?? to jest jakas paranoja.Ale staram sie nie poddac tej zazdrożci.Wiele moich przyjaciółek ma z tym problem.Wy tez ? Jak udaje sie Wam to przezyc ? I jak sobie poradzić ?? 😕

dorcia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Mam ten sam problem i to od 5 lat 🙄 ale jakoż się juz do tego przyzwyczaiłam, chociaż czasem jak wybuchne to nie ejst za miło 😛

Figa
    Keymaster
    • Tematów: 59
    • Odp.: 880
    • Zasłużony

No to u mnie nie ma przesadnej zazdrosci, mało tego mąż musiał się przyzwyczaić, do moich męskich kolegów:)))
    Nie znoszę chorobliwie zazdrosnych facetów, tak samo jak i kobiet

nadia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Mój mąż na początku był strasznie zazdrosny nie tylko o facetów ale i o koleżanki ale z czasem jakoż mu wytłumaczyłam, że nie ma powodu do takiej zazdrożci i chyba zrozumiał przynajmniej jeżli chodzi o koleżanki:) a co do innych mężczyzn to ciągle jest zazdrosny nawet o kontakty służbowe, ale w tym momencie to nieobjawia to się złożcią tylko kończy się to na wypowiedzeniu jednego zdania, w którym wyraża swoje obawy.

Greeneye
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

Mma swoja teorie na ten temat. Kazda z plci ma swoje fazy, gdzie statystycznie kobiety/mezyzczyni sa bardziej atrakcjyni dla plci przeciwnej i wtedy u partnera podkrecaja poziom zazdrosci. U kobiet bedzie to mysle tak od 18 – 35, zas panowie powoduja wiekszs zazdrosc u swych pan tak od 25. Wtedy gdy juz ze tak powiem nabiora ksztaltu, rozumu, cos soba reprezentuja i staja sie ze tak powiem lakomym kaskiem na tzw rynku.
    Jak sobie poradzic? Mysle ze rozmaiwac, tlumazcyc, nie dawac powodow, szanowac emocje partnera, ale tez nie dawca sie zapedzic w kozi rog zazdrsoci i wlaczyc o prawo przebywania z plcia przeciwna w kinie, dyskotece, pracy itd.

celebrity
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 55
    • Stały bywalec

meine liebe jest zazdrosny ale nigdy sie do tego nie przyznaje 😛 udaje tez ze wcale nie interesuje go to ze wychodze na kawe z kolega albo tancze z jego znajomymi 🙂 ale widze ze mu to nie na reke, jednakze nigdy nie robi mi z tego powodu wyrzutow.

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

bosze to mój jaki jest zazdrosny, kiedys to była masakra zdarzyło mu sie pobic jednego za to, że odgarnął mi włosy z twarzy, potem jakież nachodzenie w pracy[praca w sklepie], bo niby pilnował mnie przed ochroniarzami obym czasem d… nie dała 😈 juz nie mówiac o zakazie noszenia mini i dekoldów, makijazu[no ale fack off 😈 od mojego wizerunku] , teraz po rozstaniu na 2 miesiace troszkę się uspokoił, przemyslał pewne rzeczy, no ale nadal jest zazdrosny ale nie tak impulsywny

Greeneye
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

mia bez obrazy ale ty jakos czesto dziwnie trafiasz hihi
    tak objawiana zazdrosc to przegiecie na maxa

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

mia bez obrazy ale ty jakos czesto dziwnie trafiasz hihi
    tak objawiana zazdrosc to przegiecie na maxa

myżlałam nad tym… on pewnie ma to co się nazywa „chorobliwą zazdrożcią 😕 ” ale z drugiej strony dla mnie to już prawie jest normalne. Prawdopodobnie gdybym była w innym związku i nie byłoby takiej[ no oczywiżcie bez przesady] zazdrożci to pomyżlałabym, że facetowi na mnie nie zależy

Erill
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Pewnie, no zazdrosc jest okej, jak jest taka w srodku, dla nas. Taka troszeczke niepewnosc, chec starania sie bardziej o nasza polowke, coby nie zechciala skorzystac z pokus, ale zeby robic awantury z tego powodu? Nie tedy droga. Nie mozna byc zazdrosnym o to, ze faceci maja oczy i doecniaja kobiece wdzieki, kobiety, ze kim sie kolezensko interesuja. TO juz nie jest zazdrosc ale chcec trzymania kogos w klatce i tylko do wlasnego widoku. Brrr!

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

TO juz nie jest zazdrosc ale chcec trzymania kogos w klatce i tylko do wlasnego widoku. Brrr!

Dpkładnie tak miałam… po wielkiej awanturze o to, że byłam ze znajomymi ( płci męskiej także ) na piwku. Po tygodniu ciszy zrozumiał, że nie ma o co byc zazdrosnym 😉

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

Moj chlopak jest strasznie zazdrosny. Jak mu kiedy o tym mowilam to zaprzeczal „ja jestem zazdrosny – czyba nie wiesz co mowisz” ale wydarzyla sie pewna sytuacja gdzie bylo widac czarno na bialym ( nie byla to zdrada). Chyba kazdy facet jest zazdrosny tylko nie kazdy daje to po sobie poznac.

Meru
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Mój mężczyzna jest bardzo zazdrosny ale już się do tego przyzwyczaiłam i zaczęłam też walczyć o swoją wolnożć. Bo na początku mnie to strasznie wkurzało. O każdego kolege był zazdrosny i mi o tym wypominał. No paranoja. Na szczężcie już się trochę uspokoił może już się czuje pewniej i wie że bardzo go kocham i że tylko z nim chce żyć.

kajdaaa
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 1620
    • Maniak

To prawda nawet sa zazdrosni o znajomych. Ale niestety sa kobiety ktore same daja powody do zazdrosci aby sprawdzic czy mezczyzna ja kocha. I niestety znam takie. To dopiero dla mnie paranoja. Po jakims czasie same dochodza do wniosku ze zle zrobily bo teraz nie maja spokoju.

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

jejku moj tAK samo 😕 na poczatku miło ze zazdrosny to znaczy ze kocha a potem dosc meczace co robiłas gdzie byłas z kim dlaczego tak długo….. jak zaczełam robic i zachowywac sie tak samo jak on uspokoił sie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zazdrożć FACETA!!"

Przewiń na górę