• Autor
    Odp.
  • nowoczesnekobietki
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Jak zrzucić 7 kg. Stosuje diete i nic. Waga stoi w miejscu

Renia13
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 7
    • Bywalec

To cale odchudzanie jest BEZ SENSU. to ze nie jemy nie znaczy ze odrazu zrzucimy kilogramy! Przeciez [chyba] gdy czlowiek nie je to organizm magazynuje duzo wody [? ? ? ] czy cos takiego, i to nie znaczy ze my chudniemy! Halo! nie mozna sie glodzic, bo to i tak nie daje zadnych efektow!

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

nie, nie daje…ja sie odchudzam i odchudzam a czuje efekt odwrotny tzn ze puczne w oczach :/

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

[usunięto_link] wrote:

To cale odchudzanie jest BEZ SENSU. to ze nie jemy nie znaczy ze odrazu zrzucimy kilogramy! Przeciez [chyba] gdy czlowiek nie je to organizm magazynuje duzo wody [? ? ? ] czy cos takiego, i to nie znaczy ze my chudniemy! Halo! nie mozna sie glodzic, bo to i tak nie daje zadnych efektow!

Oj głodzenie się daje taki efekt,że człowiek jest wysuszony,zmęczony i wygląda jak strach na wróble.Wiem co mówie-tak kiedys wyglądałam 😆
    Po co wogole sie dochudzać?Kochanego ciałka nigdy za wiele 😀

basia23
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 132
    • Zapaleniec

Twoje pytanie od wielu lat zadają sobie kobiety i fakt ciężko jest…nie powiem…mi się udało i jestem z tego dumna…ale zgadzam się z koleżankami, że czasem takie odchudzanie może mieć odwrotne skutki…

Ewa27
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 7
    • Początkujący

Zgadza się odchudzanie jest bez sensu jak lokata 🙂
    Są dwa sposoby na pozbycie się tłuszczu. Deficyt kaloryczny i ćwiczenia fizyczne. Można chudnąć tylko za pomocą pierwszego. Można chudnąć za pomocą drugiego (ale jak się dużo je to trzeba bardzo dużo ćwiczyć). Albo można połączyć obie metody, wprowadzić je w życie, nauczyć się jeżć inaczej, zmienić nawyki żywieniowe i cieszyć się lepszym życiem 🙂

baby22
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 298
    • Pasjonat

E tam, odchudzanie ma sens. Jak się ma samozaparcie to można wiele osiągnąć ! nie licz od razu na efekty ! to wymaga czasu, chęci, ćwiczeń i diety, nie głodówki !

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Zbędne kg"

Przewiń na górę