- AutorOdp.
- 3 sierpnia 2007 at 18:02
Jak zrzucić 7 kg. Stosuje diete i nic. Waga stoi w miejscu
3 sierpnia 2007 at 19:48To cale odchudzanie jest BEZ SENSU. to ze nie jemy nie znaczy ze odrazu zrzucimy kilogramy! Przeciez [chyba] gdy czlowiek nie je to organizm magazynuje duzo wody [? ? ? ] czy cos takiego, i to nie znaczy ze my chudniemy! Halo! nie mozna sie glodzic, bo to i tak nie daje zadnych efektow!
3 sierpnia 2007 at 20:32nie, nie daje…ja sie odchudzam i odchudzam a czuje efekt odwrotny tzn ze puczne w oczach :/
3 sierpnia 2007 at 21:08[usunięto_link] wrote:
To cale odchudzanie jest BEZ SENSU. to ze nie jemy nie znaczy ze odrazu zrzucimy kilogramy! Przeciez [chyba] gdy czlowiek nie je to organizm magazynuje duzo wody [? ? ? ] czy cos takiego, i to nie znaczy ze my chudniemy! Halo! nie mozna sie glodzic, bo to i tak nie daje zadnych efektow!
Oj głodzenie się daje taki efekt,że człowiek jest wysuszony,zmęczony i wygląda jak strach na wróble.Wiem co mówie-tak kiedys wyglądałam 😆
Po co wogole sie dochudzać?Kochanego ciałka nigdy za wiele 😀4 sierpnia 2007 at 16:09Twoje pytanie od wielu lat zadają sobie kobiety i fakt ciężko jest…nie powiem…mi się udało i jestem z tego dumna…ale zgadzam się z koleżankami, że czasem takie odchudzanie może mieć odwrotne skutki…
24 października 2007 at 12:25Zgadza się odchudzanie jest bez sensu jak lokata 🙂
Są dwa sposoby na pozbycie się tłuszczu. Deficyt kaloryczny i ćwiczenia fizyczne. Można chudnąć tylko za pomocą pierwszego. Można chudnąć za pomocą drugiego (ale jak się dużo je to trzeba bardzo dużo ćwiczyć). Albo można połączyć obie metody, wprowadzić je w życie, nauczyć się jeżć inaczej, zmienić nawyki żywieniowe i cieszyć się lepszym życiem 🙂25 października 2007 at 11:46E tam, odchudzanie ma sens. Jak się ma samozaparcie to można wiele osiągnąć ! nie licz od razu na efekty ! to wymaga czasu, chęci, ćwiczeń i diety, nie głodówki !
- AutorOdp.