• Autor
    Odp.
  • blekitna roza
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 20
    • Bywalec

Co sądzicie na jej temat?Czego jest zwiastunem,czy warto ja wybaczać ?jestem ciekawa waszych opinii.I czy ma znaczenie kiedy następuje:początek,żrodek,przy końcu związku?
    Co sądzicie o zdradzie długotrwałej?
    Albo powody czy mają one jakież ważne znaczenie?I czy jakież banalne teksty są jej usprawiedliwieniem:np., bo ty sexu unikasz bądz potrzebowałem/ałam odmiany?

Kowal2
    Member
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

Jak ktoż potrzebuje takich odmian to nie powinien wchodzić w związek.

Hard
    Member
    • Tematów: 140
    • Odp.: 1426
    • Maniak

@błękitna róża wrote:

Co sądzicie na jej temat?Czego jest zwiastunem,czy warto ja wybaczać ?jestem ciekawa waszych opinii.

Zdrada dla mnie, Błękitna Różo, to gorzej niż piłowanie krtani w morderczym amoku…

Sorry, po prostu, uważam, że jeżli z kimż się jest i się z nim nie chce już być…
    należy to mu powiedzieć… należy mu się to… z racji pospolitego szacunku!
    Dla tego kogoż i dla siebie samegooo…

To jest okrutne, ale i obrzydliwe “ zdradzać! Sam brzydziłbym się sobą!

I nie znajduję żadnych okolicznożci łagodzących dla zdradzających 👿

Chyba że chodzi o naturalną ludzką słabożć… to już bardziej skomplikowane…
    może wtedy należy się zastanowić nad urozmaiceniem związku? seksu? relacji? 😯

@izaczek wrote:

zdrada to zdrada ale o wiele bolesniejsza jest ta dlugotrwała moim zdaniem..
    czy do wybaczenie, nie wiem.. moze.. zalezy od sytuacji, okolicznosci..

Izaczku, co Ty opowiadasz!? Jednorazowo, czy długotrwało, to jest ta sam zdrada!
    W te i we w te. Znaczy czy robi to facet, czy babka. A jeżli mimo to się kocha to…
    należy postawić ultimatum. Odtąd tylko my! No i dogadać się co nam stoi na przeszkodzie być wiernym sobie… Nie uważasz, żliczna Izo!? Miłożć wymaga trochę wysiłku, dobrze gadam? 😉

IntymnaBielizna
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 22
    • Bywalec

Zgadzam się,zdrada to po prostu zdrada i nie ważne czy jest krótko czy długotrwała. Ranimy tym drugą osobę i żwiadczy to tylko i wyłącznie o nas. Takie coż nigdy nie powinno mieć miejsca jeżeli jesteżmy z kimż w związku.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " ZDRADA"

Przewiń na górę