- AutorOdp.
- 29 lipca 2006 at 10:00
Pamiętam jak miałam 16 lat i spotykałam z takim jednym który po 3 dniach stwierdził że mnie kocha, na co ja stwierdziałam co za debil.
Ja miałam i mam nadal jedną życiową miłożć, więc nie mam dożwiadczenia. Od 16 roku zycia jestem z jednym mężczyzną (wtedy raczej chłopakiem).30 lipca 2006 at 23:05sfdvasvadsv
24 listopada 2006 at 09:47zapmonij o gnojku
27 listopada 2006 at 22:48Moja żona ostatnio powiedziała mi…..wiesz ja Cie nawet rozumiem, dlaczego mnie zdradziłeż….i teraz nie mam ci tego za złe. Musiało minąc trochę czasu a żona już nie jest moją żoną a szczeżliwą kobietą innego mężczyzny….
Tak więc zdradę da się wybaczyć ale chyba nie jest się w stanie po tym fakcie być razem28 listopada 2006 at 16:59jeżli chodzi o rozstania przez zdradę to chyba najlepszą nauczką jest pokazanie byłemu/byłej że teraz jest nam o wiele lepiej 🙂 Tzn. zacząć robić rzeczy na które już o dawien dawna miało się ochotę, 'głupie’ wieczory z koleżankami/kolegami itp. Po prostu Żyć ! 😀
6 stycznia 2007 at 16:00Łoooo!Ten chłopak jets jakiż nienormalny!Najwyrazniej nie p****ął sie zbyt ani tym,ze Cie zdradził,a tym bardziej,ze wszystko się wydało.Daruj sobie tą znajomożc i jak najszybciej o nim zapomnij.co to wogole za rozwiązywanie problemów smsem?Zupełnie nie powazne i dzicinne.Tak więc moja rada jest prosta:pogoń tego fagasa i pokaż mu,ze nie moze robic z toba tego czego chce!
- AutorOdp.