zdrowy i spokojny sen w moim 艂贸偶keczku wodnym

Wy艣wietlanie 14 wpis贸w - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    karen
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

馃榾 Kiedy wracam do domku po wyczerpuj膮cym dniu wtulam nos w te moje cudo i 偶wiat jest bardziej r贸偶owy a w zim臋 w艂膮czam podgrzewanko w 艂贸偶eczku i mam w nosie, 偶e jest zimno za oknem leciutkie ko艂ysanie mnie wycisza i nie straszny mi kolejny dzionek 馃檪 Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam szczeg贸lnie 偶pioszk贸w !!!

isaura
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ale wiem o czym m贸wisz …….. te偶 mam 艂贸偶ko wodne i jak kto偶 by mnie zapyta艂 o opini臋 to przychodzi mi na my偶l gor膮ca k膮piel w piance po ci臋偶kim dniu, do tego mog臋 por贸wna膰 uczucie z jakim wgramalam si臋 do 艂贸偶eczka. I jak mi posz艂o ? Nie jestem taka zdolna w opisywaniu uczu膰 jak Ty. Pomy偶l o pracy w reklamie 馃檪 POZDRAWIAM

margola_k
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 20
    • Bywalec

艁贸偶ko wodne? Kiedy偶 o nim marzy艂am, ale teraz do marze艅 do艂膮cza lekki niepok贸j, 偶e jeszcze co偶 p臋knie albo si臋 zepsuje 馃檮

Sama uwielbiam spa膰, i chyba w艂a偶nie d艂ugi sen, kiedy mog臋 si臋 zagrzeba膰 w ciep艂ej po偶cieli, jest dla mnie najwi臋kszym luksusem.

isaura
    Cz艂onek
    • Odp.: 3
    • Pocz膮tkuj膮cy

S艂u偶y mi ju偶 5 lat i nic nie p臋k艂o a zaznaczam 偶e mam troje dzieci i kotka w domu 馃檪 Ale cieszymy si臋 偶e lubisz spa膰 tak jak my wi臋c witaj w klubie jupi

PYZA MAZOWIECKA
    Cz艂onek
    • Odp.: 24
    • Bywalec

@karen wrote:

馃榾 Kiedy wracam do domku po wyczerpuj膮cym dniu wtulam nos w te moje cudo i 偶wiat jest bardziej r贸偶owy a w zim臋 w艂膮czam podgrzewanko w 艂贸偶eczku i mam w nosie, 偶e jest zimno za oknem leciutkie ko艂ysanie mnie wycisza i nie straszny mi kolejny dzionek 馃檪 Bardzo serdecznie wszystkich pozdrawiam szczeg贸lnie 偶pioszk贸w !!!

馃榾

polhun
    Cz艂onek
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja te偶 mam wspania艂e 艂贸偶eczko, z jeszcze wspanialszym materacem i po偶ciel膮… wiecie, ja kocham ten system snu.
    Tego nie da si臋 opisa膰, to trzeba prze偶y膰, co czuj臋 k艂ad膮c si臋 do mojego 艂贸偶eczka.
    Wskakuj臋 do niego tak, jak Pan B贸g mnie sworzy艂 i wszystko jedno, czy zima, czy lato… otacza mnie tak wspania艂a energia promieniuj膮ca z mojego systemu snu, kt贸r膮 trudno opisa膰. Po prostu brak s艂ow. Jedwabisty dotyk po偶cieli, setki „paluszk贸w” masuj膮ce moje cia艂o, wyr贸wnana temperatura, nie za zimno, nie za gor膮co, cude艅ko jednym s艂owem…

BillieJean
    Cz艂onek
    • Odp.: 38
    • Bywalec

Ja b臋de chyba oryginalna, bo akurat spanie na d艂uzsza met臋 na 艂贸偶ku wodnym kompletnie mi nie odpowiada. Wol臋 porz膮dny, stabilny materac…

Hania.R
    Cz艂onek
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Ch臋tnie bym spr贸bowa艂a

BillieJean
    Cz艂onek
    • Odp.: 38
    • Bywalec

To wybierz sie na noc do hotelu oferujacego 艂贸zka wodne, sprawdzisz czy to cos dla Ciebie.

mendinia
    Cz艂onek
    • Odp.: 42
    • Bywalec

Ale ci fajnie :I
    Zazdroszcz臋.
    Moja maa zastanawia sie tylko nad kupnem koca takiego na podgrzewanie.
    O przepraszam nie a koca a ko艂dr臋.

carriebradshaw
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 52
    • Sta艂y bywalec

Sen jest dla mnie ju偶 od jakiego偶 czasu luksusem nieosi膮galnym. No, 偶pi臋, jasne, ale nie wysypiam si臋. Za du偶o pracy, za du偶o wszystkiego. Jak dobrze, 偶e pi膮tek dzi偶, jutro 偶pi臋 do oporu! 馃檪

lasiczka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

a mi sie wydaje ze lozko wodne to wiekszy klopot niz zysk. poza tym co z kregoslupem. przeciez on tez musi odpoczac

2lolita
    Cz艂onek
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja tam wol臋 twarde 艂贸偶ko. Dodam te偶 偶e nie u偶ywam poduszki. Ca艂kowity zgon na placka.

feliksastachowiak
    Cz艂onek
    • Odp.: 4
    • Pocz膮tkuj膮cy

Ja tez wol臋 twarde, bez poduszki:):):)

Wy艣wietlanie 14 wpis贸w - od 1 do 14 (z 14 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋