- AutorOdp.
- 21 lutego 2014 at 14:46
[usunięto_link] wrote:
W końcu zegarek to ozdoba. Ile można nosić ciągle to samo. 🙂
ale przecież nie kupi się każdego na inny dzień tygodnia i osobno na żwięta … strata kasy
22 lutego 2014 at 21:58A czemu nie? To tak jak z butami, też masz kilka par szpilek 🙂
23 lutego 2014 at 20:13wszystko zależy jak się ubiera, gdzie pracuje, jaki ma charakter.
Mój mąż ma 4 albo 5 zegarków każdy do czegoż innego myżlę że każdy facet tak powinien mieć.24 lutego 2014 at 19:20nie wiedziałam że dla mężczyzny zegarek może być aż taki ważny – nie spodziewałam się 😉 WOW:D
25 lutego 2014 at 12:55A ja z dożwiadczenia wiem,że zegarek dla każdego mężczyzny jest bardzo ważny,to coż podobnego do torebki dla kobiety. Poza tym to ozdoba i męska biżuteria,wole jeżli facet ma ładny zegarek niż łańcuszek i bransoletę co uważam za mało męskie.
25 lutego 2014 at 21:32Zegarek dodaje stylu i klasy! Facet musi go mieć, koniec kropka 🙂
25 lutego 2014 at 23:03też chciałam kiedyż kupić mężowi ale on tez ma baaaardzo kosztowne upodobania;) więc musi mu wystarczyć zegarek w telefonie:P
12 marca 2014 at 12:38Ja raz kupiłam klasyczny z Casio – mają porządne i rozsądne cenowo zegarki
13 marca 2014 at 07:17Fajny, aczkolwiek ja osobiżcie wolę bardziej klasyczne. Ale mężczyznom może się spodobać
17 marca 2014 at 14:57Jeżeli Casio to ja także lubię te bardziej klasyczne,po prostu mi się podobają:) Facet bez zegarka wygląda jak dla mnie dziwnie,nie jest to gadżet tylko już czężć garderoby.
23 marca 2014 at 21:45mój ma 5 i wciąż chce kolejne …. casio ma 2 i poleca
30 marca 2014 at 15:385 to sporo.Fajne są unisex, bo można sobie pożyczać 🙂 Z takich niedrogich to AM : PM są fajne, w Aparcie sa po 160 zł.Ten jest ładny ,sama chcę go nam kupić 🙂
25 sierpnia 2014 at 16:06[usunięto_link] wrote:
5 to sporo.Fajne są unisex, bo można sobie pożyczać 🙂 Z takich niedrogich to AM : PM są fajne, w Aparcie sa po 160 zł.Ten jest ładny ,sama chcę go nam kupić 🙂
mnie osobiżcie unisexy się w ogóle nie podobają, nie chciałabym żeby mój facet miał niebieski zegarek, on nie ma 6 lat, powinien mieć męski zegarek
@małygłód wrote:
Faceci lubią duże zegarki :>>
mój zawsze patrzy jak będzie leżał na ręce, bo w końcu duże nie zawsze jest dobre to tak jak by budzik zawiązać sobie na ręce – nie tędy droga
@Zuziaczek wrote:
@paulajna wrote:
sportowy zegarek jako zastępczy też jest potrzebny każdemu facetowi. taki G-Schock np.
cos takiego ?
[usunięto_link]czy te zegarki są podżwietlane ?
12 września 2014 at 10:26Zegarki Casio są podżwietlane jeżeli nie przyciskiem to mają podżwietlaną tarczę w ciemnożci. Akurat mi osobiżcie dla chłopaka najbardziej do gustu przypadła seria zegraków Ediffice.
12 października 2014 at 17:50@Zuziaczek wrote:
[usunięto_link] wrote:
cos takiego ?
[usunięto_link]czy te zegarki są podżwietlane ?
tarcza na guzik lub fluorescencyjne wskazowki
osobiżcie bardziej mi sie podoba rozwiązanie z guzikiem niż wskazówkami które po 3 godz nie będzie widać
- AutorOdp.