- AutorOdp.
- 5 października 2012 at 22:15
Szukam jakiegoż dobrego żeli łagodzącego podrażnienia okolic intymnych. Może ktoż coż polecić?
18 października 2012 at 20:16To co ja stosuje i bardzo mi pomaga to provag żel. Działa łagodząco na podrażnienia i otarcia po seksie, depilacji itp a przy okazji dba o mikroflore pochwy.
19 października 2012 at 08:01Szczerze mówiąc to nie miałam stycznożci z tym żelem,więc nie mogę powiedzieć czy aby na pewno jest dobry i sprawdzony. Można go dostać np w aptece lub sklepie internetowym?
19 października 2012 at 17:24Płyn czy żel? Jeżli używasz na codzień płynu do higieny intymnej przy kąpieli, nie powinnas mieć problemów z pH i bakteriami, ja używam jakiegoż naturalnego z flosleka.
21 października 2012 at 11:45Jeszcze teraz widziałam, że lacibios femina pojawił się żel i płyn do miejsc intymnych – można wypróbować.
21 października 2012 at 15:20[usunięto_link] wrote:
Szczerze mówiąc to nie miałam stycznożci z tym żelem,więc nie mogę powiedzieć czy aby na pewno jest dobry i sprawdzony. Można go dostać np w aptece lub sklepie internetowym?
Tak, provag żel jest dostępny zarówno w osiedlowych aptekach jak i w sklepach i aptekach internetowych.
22 października 2012 at 17:22Ja używam żelu z avonu, ładnie pachnie, nigdy nie miałam żadnych problemów po nim, skończyły się infekcje
22 października 2012 at 20:10ja używam ziajkę i jestem bardzo zadowolona, szczerze polecam
25 października 2012 at 14:02ja używam z ziaji i jest ok. Uzywałam tez innych ale nie widze różnicy.
27 października 2012 at 00:43Używałam wielu i uważam że wszystkie są do niczego. Miałam kiedyż ginekologa profesora, który stwierdził, że tylko robimy sobie krzywdę używając żeli intymnych bo niszczymy flore bakteryjną. Wystarczy przemywać lekkim roztworem rumianku i ma się lepszy efekt a do tego zaoszczędzone pieniądze i powiem szczerze, że od momentu kiedy zaczęłam się go słuchać nie miałam żadnej infekcji a wczeżniej przynajmniej raz w miesiacu lądowałam na kozetce…..
31 października 2012 at 09:18Ja również z tych które słyszały od ginekologa że żeli i płynów do higieny intymnej nie stosować codziennie tylko raz na jakiż czas. No i tak robię, wszelkie infekcje poszły sobie w las 😉
5 listopada 2012 at 07:35Ojej, używam codziennie, ale nie pamiętam nazwy 😉 Taki w białej butelce z pomarańczowym korkiem, coż na „L” 🙂 Szkoda, że nie pamiętam, bo chciałam polecić 😉
8 listopada 2012 at 10:05Ja używam ostatnio Facelle z Rossmanna – bardzo delikatny skład, słyszałam, że nadaje się też jako szampon 😉
12 listopada 2012 at 12:31Zastanawiałam się nad nim, jak jest ok to kupię.
- AutorOdp.