- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2007 at 15:36
dziewczyny, głownie do Was piszę bo możecie (choć nie musicie) być zorientowane w temacie 😉 Czego najlepiej używać do modelowania półdługich kudłów? Chodzi o to żeby trochę wygładzić fryzurkę ale nie tak żeby posklejać sobie włosy 😐
Trafiłem na taką stronkę:
[usunięto_link]
i zastanawiam się nad wypróbowaniem tego kremu-żelu który tam opisują (nawet próbki chyba można dostać)
PS:obczajcie wyczes aplikację z tej stronki 8) (zakładka „Twoj Styl”) na kom też dziala!16 kwietnia 2007 at 16:27Crem Gel Nivea Styling jest boski -polecam, to idealne rozwiązanie dla „półdługich kudłów” 😉 Sama mam podobne włosy i używam – dostałam próbkę tego produktu kiedy się zarejestrowałam na stronie którą podałeż 🙂
A aplikacje żciągnęłam sobie na komóreczkę też można 😉18 kwietnia 2007 at 16:46Ja używałem do tej pory kremu wella „artystyczny nieład” ale nie powiem żebym był jakoż bardzo zadowolony. Spróbuje ten nowy produkt od Nivea jeżli tak go chwalicie:)
19 kwietnia 2007 at 16:31Jak coż warto chwalić to chwalę 😉
25 kwietnia 2007 at 05:04Witam serdecznie, jezeli chodzi o pilegnacje wlosow to przedewszystkim nalezy sie skupic na tym by byly w pelni zregenerowane. Z doswiadczenia polecam maske do wlosow pantine uzywa sie jej 2 razy w tygodniu, pozostawiajac na pare minut, naprawde wzmacnia wlosy, a przedewszystkim dba o ich odnowe, nie polecam protuktow firmy nivea jezeli Twoje wlosy wymagaja nawilzenia i chcesz zeby sie dobrze ukladaly. Jak juz masz zregenerowane wlosy to odrazy beda sie lepiej ukladac, wedlug mnie (a mam dlugie i krecone) najlepsza jest pianka preferuje firme Taft kolor czerwony (4) nalozyc na mokre wlosy (NIE SUSZYC) poczekac az wyschna i wtedy sa okielznane
13 maja 2007 at 00:07Przetestowałem krem Nivea Styling i jestem bardzo zadowolony:)
Na stronie produktu jest konkurs w którym łatwo można wygrać całe opakowanie nie tylko próbkę:)14 maja 2007 at 16:00Coraz więcej zadowolonych – chyba Nivea wreszcie znalazła produkt dla wszystkich, niezależnie od płci i wieku 🙂
- AutorOdp.