- AutorOdp.
- 29 listopada 2008 at 07:26
Czyżby nasała era prasowania twarzy?? :)) Co Wy na to?
2 grudnia 2008 at 11:04Ja próbowałam. W salonie do którego chodzę, przyjechała Pani z prezentacją. Pokazywał też żelazko antycellulitowe, ale o tym pisałam w innym pożcie. Bałam się, że odczucia będą nieprzyjemne, ale bardzo się myliłam. Czuć delikatne mrowienie, ale w niczym to nie przeszkadza. Po prostu czułam, że coż działa. Po zabiegu widziałam sporą poprawę. buzia po prostu wyglądała zdrowiej i młodziej i rewelacyjnie wchłaniał się krem po tym zabiegu.
A czy któraż z wasz przeszła całą serię zabiegów ?
2 grudnia 2008 at 15:43Czyli rozumiem polecasz? Jak nazywa się taki zabieg? Po prostu Żelazko Antycellulitowe??
2 grudnia 2008 at 20:31Nazywa się żelazko przeciwzmarszczkowe lub antycellulitowe, to są dwa różne urządzenia.
Czasami widać też reklamę „Prasujemy zmarszczki i cellulit ” 🙂 Tylko trzeba uważać, bo niektórzy to może zwykłym żelazkiem 😉3 grudnia 2008 at 11:47proszę proszę czego to człowiek nie wymyżli 😆 nigdy nie słyszałam o czymż takim, ale przyznaje że pomysłowa rzecz, ciekawa jestem czy też ma takie super działanie, piszcie jak byliżcie już na takich zabiegach z chęcią dowiem się o szczegółach na ten temat 😆
3 grudnia 2008 at 18:57Ja również z chęcią dowiem się czegoż więcej. Może wyprasowałabym sobie co nie co cellulitu. 🙂 Więc dziewczyny piszcie koniecznie!!!
4 grudnia 2008 at 11:23piszcie piszcie! Bo my tu czekamy z niecierpliwożcią 😆
4 grudnia 2008 at 18:27Byłam u swojej kosmetyczki ale ona nie posiada takiej aparatury jak Żelazko antycellulitowe czy Żelazko Przeciwzmarszczkowe… Może, któraż z Was spróbuje popytać gdzież u siebie? Przede wszystkim interesuje mnie cena 🙂
5 grudnia 2008 at 12:19w takim razie obawiam się że ciężko będzie coż takiego dostać, no nic jakoż będzie sobie trzeba radzić bez tych wszystkich nowożci 🙂 Pozdrawiam
5 grudnia 2008 at 16:14🙁
5 grudnia 2008 at 16:14Byłam u innej kosmetyczki i ona ma Żelazko Antycellulitowe, ale cena zależy od ilożci tego cellulitu, więcj jak to powiedziała trudno ocenić jak drogi jest ten zabieg… Ale jeszcze popytam gdzież indziej, może dowiem się jakiż konkretów 🙂
9 grudnia 2008 at 11:52[usunięto_link] wrote:
Byłam u innej kosmetyczki i ona ma Żelazko Antycellulitowe, ale cena zależy od ilożci tego cellulitu, więcj jak to powiedziała trudno ocenić jak drogi jest ten zabieg… Ale jeszcze popytam gdzież indziej, może dowiem się jakiż konkretów 🙂
Czekamy z niecierpliwożcią na konkrety 🙂
9 grudnia 2008 at 14:35W końcu jest w salonie na naszym osiedlu !! Koszt takiego zabiegu w salonie do którego chodzę, to 3.3 zł za min. Ja biorę 20 min na masaż pożladków. Jestem po 2 sesjach, efekt jest już dobrze widoczny, ale jeszcze 4 razy mnie czekają, aby pozbyć się go na dłużej. A jeżli utrzymam dietę , to mam że nie wróci tak szybko 🙂
11 grudnia 2008 at 17:00Czyli Żelazko Antycellulitowe wcale nie jest takie drogie, znaczy się zabieg. Najważniejsze, że działa 🙂 W pobliżu mojego miejsca zamieszkania ja niestety nie znalazłam gabinety, który oferowałby takie zabiegi. Myżlę, że kosmetyczki powinny bardziej interesować się nowożciami w swojej branży i odwiedzać choćby takie strony [usunięto_link]
27 grudnia 2008 at 22:44spoonka, naprawdę działa? Super! Będę musiała się wybrać w takim razie. Moja kosmetyczka niedawno kupiła to urządzenie 🙂
- AutorOdp.