- AutorOdp.
- 2 września 2011 at 15:54
szukam dobrego zespolu weselnego w Warszawie.polecacie jakis??
8 lutego 2013 at 14:55odżwieżam wątek bo poszukuję zespołu na wesele. może z własnego dożwiadczenia kogoż możecie polecić albo byliżcie u kogoż gdzie się b.dobrze bawiliżcie?
13 lutego 2013 at 14:08ja byłam na dwóch weselach gdzie grał ten sam zespół z Warszawy – Fiesta. Najpierw u kuzynki a potem kuzyn zgapił i też ich wziął na swoje wesele bo mu się tak bardzo podobało 😀 i przyznaję że faktycznie bardzo fajnie się bawiliżmy. Grali jakoż do 5 rano i faktycznie do 5 było pełno na parkiecie! No tzn wiadomo..trochę się przerzedziło i odpadli Ci zmęczeni hihi 😆 Ale widać było po ludziach że aż chce się im bawić przy tym jak grali.
19 lutego 2013 at 19:27oo super, dziękuję, już włażnie znalazłam ich stronkę i muszę przesłuchać utwory. nie jest to łatwa decyzja muszę wam powiedzieć. może ktoż jeszcze może kogoż polecić?
21 marca 2013 at 14:28ja brałam slub w 2010 roku i wtedy mocno zastanawialam sie nad zespolem Johnny Bravo (mialam od nich nawet DVD ze slubu i widzialam jak dobrze sobie radzą z goscmi – szczególnie wokalistka, pani Ewa).
Wywarli na mnie bardzo dobre wrazenie i bylam zdecydowana zeby podpisac umowe, ale gdy przyjechalam do Wawy (z Gdanska) to facet nagle zaspiewal mi cenę 500zl wyzszą niz umówiona! Wżcieklam się z zrezygnowalam.Tak chyba mialo byc bo kilka miesiecy przed moim żlubem zespół się rozpadl – Johnny Bravo zatrudnił nową wokalistkę, która nie umywała się do pierwszej, a wspomniana już Pani Ewa Dubis założyła własny zespół. Jeżli miałabym polecić kogos z warszawy to włażnie ją.
25 kwietnia 2013 at 14:54Posłuchaj sobie czubandu wiem że grają na weselach żwietni muzycy
3 czerwca 2013 at 09:37Ja znam zespół z Radomia bardzo dobry – ale wiem że w Warszawie też grają.
Przesłuchaj sobie ich utwory na stronce remedium6 czerwca 2013 at 12:42[usunięto_link] wrote:
Ja znam zespół z Radomia bardzo dobry – ale wiem że w Warszawie też grają.
Przesłuchaj sobie ich utwory na stronce remediumNo trzeba przyznać że wokalistki bardzo dają radę.
5 sierpnia 2013 at 15:09Ja na swoim weselu miałam włażnie zespół Remedium z Radomia. Fajnie ludzie i wszystko szło z nimi dogadać (piosenki, zabawy itp.) Wielkim atutem tego zespołu jest posiadanie w składzie wodzireja, który żwietnie zabawiał gożci.
11 czerwca 2015 at 06:52[usunięto_link] wrote:
ja byłam na dwóch weselach gdzie grał ten sam zespół z Warszawy – Fiesta. Najpierw u kuzynki a potem kuzyn zgapił i też ich wziął na swoje wesele bo mu się tak bardzo podobało 😀 i przyznaję że faktycznie bardzo fajnie się bawiliżmy. Grali jakoż do 5 rano i faktycznie do 5 było pełno na parkiecie! No tzn wiadomo..trochę się przerzedziło i odpadli Ci zmęczeni hihi 😆 Ale widać było po ludziach że aż chce się im bawić przy tym jak grali.
Bardzo dziękuję za te wszystkie odpowiedzi. Szukałam tego:)
- AutorOdp.