- AutorOdp.
- 18 marca 2008 at 09:50
słyszałyżcie o takim specyfiku???
ja ostatnio sie naczytałam troszkę, i starałam sie to nawet kupić, o****łam miasto, poodwiedzałam sklepy zielarskie, apteki, szperałam na stoiskach ze zdrową zywnożcią I NIC.a za każdym razem jak sie pytałam o ZIELONĄ KAWE wszędzie panie albo panowie robili zdumioną mine, pewnie z przeżwiadczeniem ze mi sie pomyliło i chodzi o herbate.
Znalazłam tylko slim coffe z ekstraktem z zielonej kawy.
Czy któraż z was to piła?? czy naprawde tak rewelacyjnie wspomaga odchudzanie??
I CZY KTOś WIE GDZIE TO MOŻNA KUPIĆ???
18 marca 2008 at 10:10hmm ja nie piłam i pierwsze słyszę.. 😛 ale może poszukasz np. na allegro? 🙂 tam wszystko jest 😛
18 marca 2008 at 10:47szukałam :)) jedyne co znalazłam to na jakiejż stronie nawet nie drogo bo niecałe 4 zł za 50 gram. hmm tylko wolałąbym najpierw sie bardziej rozeznać w temacie :))
Więc nadal czekam może ktoż ma jakież dożwiadczenia 🙂
18 marca 2008 at 11:07yhy.. 🙂 hmm za 4zł… to jakież badziewie musi być 😛
19 marca 2008 at 11:56jak ktoż w ogóle nie słyszał o zielonej kawie to tu mozna conieco przeczytać [usunięto_link] , eh
dziż byłam w kolejnym sklepie i NIC, czy to jest aż tak niemożliwe do zdobycia czy tylko w KIELCACH tego nie ma?21 marca 2008 at 13:34ja u siebie pytałam (Łódź) i nic… a o****łam sklepy typu tea- coffee
9 kwietnia 2008 at 14:18to chyba nie jest możliwe do nabycia
27 kwietnia 2008 at 20:09ale Myszka mówi, ze 4 zł kosztuje, tzn. że GDZIEś jest
27 kwietnia 2008 at 20:30[usunięto_link] wrote:
ale Myszka mówi, ze 4 zł kosztuje, tzn. że GDZIEś jest
ja tylko napisałam że jak 4zł to jest jakież badziewie.. a o tym to napisała krlnk że gdzież w necie znalazła 😉
- AutorOdp.