• Autor
    Odp.
  • ani23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 34
    • Bywalec

u mnie maly sam mowi by zmienic kanal jak „lobuzuja” cos w telewizorku, najbardziej lubi siwnke peppe, ciekawskiego georga , ale tez bardzo lubi ogladac baby tv tam sa bardzo fajne bajki bez przemocy, o i jeszcze Dora, ogladajac nauczyl sie po angielsku do 10 liczyc 🙂

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Ja na razie z takimi bajkami się nie spotykam, bo u nas tylko minimini jest oglądane,a tam bajki są bardzo staranie dobrane, bez przemocy, edukacyjne, pokazujące dobre wzorce do nażladowania. Czytamy też klasyczne bażnie, wierszyki. Mój synek jest jeszcze na tym etapie, gdzie mogę to kontrować, co będzie później? Bardziej niż samych bajek boje się gier komputerowych, jest u nas taka rodzina w rodzinie, gdzie jest dwóch braci 7 i 3 lata i ten starszy ma wszystkie nowożci komputerowe, strzelanki i inne, gry, które są dozwolone od 18 lat. Jak starszy gra, to młodszy to obserwuje. Jak to skomentować?

ewelina36
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Ja uważa że przede wszystkim bajka powinna być do stosowana do wieku…trzeba bardzo uważać na to co oglądają dzieci mój ogląda polsat Jim jam póki co nie zauważyłam nieodpowiedniej bajki ma 2 ulubione i je ogląda…a reszta no cóż np bardzo jestem rozczarowana kacza paczką uważam że nie jest to bajka w ogóle takie „teksty” jakie tam są masakra apotem dzieci tak mówią do siebie na podwórku.

==============
    nowoczesna [usunięto_link]

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Mój lubi bajki na minimini+, mi też się podobają, są edukacyjne, bez przemocy i dostosowane do wieku dzieci.

Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

[usunięto_link] Ja się mogę podpisać pod tym filmikiem i też polecam 🙂

baasiek
    Participant
    • Tematów: 6
    • Odp.: 207
    • Zapaleniec

na mini mini też puszczają czasami dziwne bajki, strasznie mi się nie podobała ta piotruż królik, ciągle ktoż go chciał zjeżć i uciekał, dla małego dziecka to raczej żrednio fajna bajka

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " złe bajki"

Przewiń na górę