- AutorOdp.
- 1 września 2009 at 14:58
@ananeczka wrote:
mój szwagier, który ma 11 lat 😀 ma swoje godziny kiedy ogląda bajki na CN. często rzuca tekstami prosto z bajek, czy seriali anonimowych 🙂 zabawne to jest trochę 😀
ostatnio przeszukuje sieć w poszukiwaniu zwiastunów nowej serii WTP 😀 ach te dzieci…:Dmuszę zapytać mojego, kiedy dziż przyjedzie 😉 on jest na bieżąco z aktualną ramówką CN 😛
2 września 2009 at 14:11ale żwiry, Owen bombowy 😆 ciekawe jaka będzie ta druga seria 😉
16 września 2009 at 16:59też mam nadzieje, ze nie bedzie odwrotnie, bo póki co mam wrażenie, że jeżli chodzi o programy rozrywkowe to każda kolejna seria jest gorsza od poprzedniej, mam nadzieję, że PTP to nie dotyczy 🙂
22 września 2009 at 10:30ja mam wrażenie, ze ta kreskówka okaże się tak ponadczasowa jak chociażby johny bravo 😉 przyznam szczerze, ze do dziż pamiętam odcinki, które oglądałam jeszcze w podstawówce 😛
24 września 2013 at 21:02ja mam wrażenie, że wiele bajek dla dzieci jest po prostu nie-dla-dzieci.
przede wszystkim trzeba treżć dostosować do poziomu dziecka. dla młodszych za dobre rozwiązanie uważam bajki na kanale minimini. sami też żciągamy dla naszej różne bajki, które znamy z naszego dzieciństwa.25 września 2013 at 10:52Odkąd mam małe dzieci MM plus rządzi. Zresztą uważam że to najlepszy kanał dla dzieci, bajeczki są spokojne i te nowe i te starsze które my pamiętamy z dzieciństwa. Dlatego jestem spokojna że nic złego tam nie zobaczą. Na dzień dzisiejszy ulubiony jest zajączek Parauszek i jego przyjaciele. Fajnie ta bajka jest zrobiona.
25 września 2013 at 11:27OO dużo ich jest, zwłaszcza w tych czasach 🙂 Dawniej wszyscy czekali na wieczorynkę a teraz kupa bajek nie dla dzieci, gdzie tylko walczą przeciwko sobie albo robią niestworzone rzeczy.
25 września 2013 at 20:00o tak, parauszka też znamy, to włażnie przykład bajki, która mi samej kojarzy się z dzieciństwem 🙂
26 września 2013 at 14:17u nas też minimini jest na porządku dziennym, od poniedziałku oglądamy o 19 (o dziwo już w łóżku ;)) „Przygody słoniczki Elli”, fajna nowa bajka 🙂
27 września 2013 at 20:33ja ostatnio trafiłam na reklamę nowych bajek z serii ulica sezamkowa.. sezamkowy zakątek? a z ulica sezamkową to kojarzy mi się samo dobro 🙂
1 października 2013 at 20:42Ja nie kojarzę Sezamkowego zakątka ale chętnie zobaczę..mój chłopak uwielbia Elmo 🙂
a jeżli chodzi o Parauszka i przyjaciół.. bajka jest megażna, zawsze ma fajny morał 🙂2 października 2013 at 19:49o, to będzie zachwycony 🙂 bo Elmo w roli głównej.
ale zaczyna się dopiero jakoż pod koniec października.7 października 2013 at 07:48„Sezamkowy zakątek” o tak 🙂 Jak można nie kojarzyć? 😉
Mój uwielbia, odkąd skończył 2, może 3 lata, kocha Elmo i resztę potworków. Za dwa tygodnie, jesli dobrze pamiętam, startuje nowy sezon, już się doczekać nie może.28 października 2013 at 12:14jasne, że bajki trzeba ograniczać, ale jeżli już puszczać to warto takie, które poza rozrywką mogą dostarczyć naszym dzieciakom jakiż wiadomożci i czegoż je nauczyć. tak włażnie odbieram nowy cykl Sezamkowy.. z resztą tak też wspominam stara ulicę sezamkową.
28 października 2013 at 21:37ja też nie słyszałam o tym cyklu Sezamkowym wiec poszperam w necie i zobaczymy:)
- AutorOdp.