Z艁Y GINEKOLOG w kielcach – ostrzegam

Wy艣wietlanie 8 wpis贸w - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    krlnk
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

Ostrzegam przed pani膮 ginkolog kt贸ra przyjmuje na dalekiej w kielcach 馃槢

a dlaczego to juz tu kiedy偶 pisa艂am, co przez ta babe prze偶y艂am to koniec.

Chcia艂am jej ko艂o d*** za przeproszeniem narobi膰 ale nie bardzo wiedzia艂am jak, a pozatym nie mia艂abym zadnych dowod贸w

A po weryfikacji tego co ona mowi i robi u innego lekarza on stwierdzi艂 ze uczyla sie innej medycyny niz on. a przysz艂am do niego zap艂akana prosto z jej gabinetu.

a chodzi艂o o to ze test ci膮zowy mi wyszed艂 pozytywnie, na co ona mowi ze mam przyjsc za 3 dni ( bo za wszczesnie) ze zrobionym testem( ?!)

przysz艂am ( wyszed艂 negatywnie) a ona ze super i ze jak za 3 dni nie dostane okresu to mi sztucznie wywo艂a zebym przysz艂a.

i wtedy stwierdzi艂am ze co偶 nie bardzo i ide gdzie偶 indziej bo zgupieje.

Moj tok rozumowania wtedy by艂 taki ze jak wyszed艂 mi jeden pozytywnie to s膮 jakies szanse ze wpad艂am, i wtedy jak ona ten okres sztucznie wywo艂a to mi zabije dziecko. Wi臋c zap艂akana ca艂a posz艂am do innego gina.

No i wszystko sie wyja偶ni艂o ze moj organizm szaleje po tabletkach, i w ci膮zy nie jestem co pan stwierdzi艂 jednym badaniem 馃槢

OG脫LNIE NIE POLECAM i OSTRZEGAM 馃檪

xyz
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1190
    • Maniak

Kielce blisko Skar偶yska, hm, nazwisko nie pad艂o wi臋c b臋d臋 ka偶dej kobietki gina unika膰 馃檪

Monika
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

@Onione wrote:

Teraz chodze juz tylko do facet贸w;

Ja tez wole isc do faceta!

parvati
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

a mi sie wydaje, ze to po prostu przypadek, ze trafilyscie na zle ginekolozki. mysle, ze jest tak samo duzo beznadziejnych ginekologow kobiet, jak i ginekologow facetow.
    ja od poczatku mojej przygody z ginekologiem;))) chodze to tej samej pani i jest super babka z bardzo fajnym, zdrowym podejsciem do pacjenta.

raz w zyciu, kiedy moja lekarka byla chora, poszlam do innego lekarza-mezczyzny. masakra. i bynajmniej nie zwalam tego na jego plec:))) wiec mysle, ze nie ma zasady jesli o to chodzi.

Monika
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 25
    • Odp.: 897
    • Zas艂u偶ony

@parvati wrote:

a mi sie wydaje, ze to po prostu przypadek, ze trafilyscie na zle ginekolozki. mysle, ze jest tak samo duzo beznadziejnych ginekologow kobiet, jak i ginekologow facetow.
    ja od poczatku mojej przygody z ginekologiem;))) chodze to tej samej pani i jest super babka z bardzo fajnym, zdrowym podejsciem do pacjenta.

raz w zyciu, kiedy moja lekarka byla chora, poszlam do innego lekarza-mezczyzny. masakra. i bynajmniej nie zwalam tego na jego plec:))) wiec mysle, ze nie ma zasady jesli o to chodzi.

Pewnie masz racje..ja raz bylam u kobiety ginekologa i tez bylo w porzo..ale i tak wole faceta,jakos tak…

Alexandraa
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 5
    • Odp.: 351
    • Pasjonat

Mo偶e nie ma zasady ale ja ciagle s艂ysz臋, ze kobiety s膮 straszne jako lekarz gineklog.
    Wal膮 chamskimi tekstami i s膮 podobno mniej delikatne.
    Ja bym do kobiety nie posz艂a.
    Od d艂ugiego czasu chdoz臋 do jednego i tego samego, faceta. jest super, jest delikatny, ma dobre podej偶cie do pacjentki i tak logicznie my偶li.
    A je偶li chdozi o kobitki to ci膮gle od kole偶anek s艂ysz臋, 偶e s膮 wstr臋tne. Oczywi偶cie zda偶y艂o mi si臋 s艂ysze膰, 偶e facet gin. jest kretynem ale to rzadko偶膰.

Anonymous
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Ja chodz臋 do kobiety. Nie zamieni艂abym jej na nikogo innego. Kobieta mi艂a, ciep艂a, delikatna i wyrozumia艂a. Czeg贸偶 wi臋cej chcie膰? 馃檪

asiulka1985
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Moja znajoma chodzi艂a do ginekologa pod kielcami. Nie mia艂a wog贸le okresu, wi臋c ten pan szpikowa艂 j膮 r贸znymi lekarstwami wymy偶laj膮c coraz to nowsze choroby. Po czterech miesi膮cach powiedzia艂: „Przepraszam pomyli艂em si臋 Pani jest w ci膮偶y”! SZOK! To naprawd臋 COD ze male艅stwo urodzi艂o si臋 zdrowe co prawda troszke za wcze偶nie i malutka by艂a ale powoli dogania r贸wie偶nik贸w. Ja si臋 dziwie, 偶e sprawy mu nie za艂o偶y艂a. Przecie偶 m贸g艂 strasznie zaszkodzi膰 temu dziecku.

Wy艣wietlanie 8 wpis贸w - od 1 do 8 (z 8 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋