- AutorOdp.
- 30 października 2019 at 21:52
Poszukiwana dobra zmywarka dla rodziców, co myślicie o electrolux quick select? Ten model mnie zaciekawił, bo bardziej ma się wpływ na to jak długo trwa program. Zreszta marką sprzętu dobra, sama kilka urządzeń mam
31 października 2019 at 19:32Porównałabym na Twoim miejscu z Comfort Lift, która zaoszczędzi im schylania się. Zwłaszcza w podeszłym wieku to ważne.
1 lutego 2020 at 10:10Obie te zmywarki electroluxa są fajne i nowoczesne. Ale dla starszych ludzi wybrałabym chyba też comfort lift. Taka quick select bardziej mi pasuje do zabieganych ludzi jak ja , gdzie nawet nie mam czasu wstawić zmywarki 🙂
10 kwietnia 2020 at 22:15Dzięki dziewczyny za podpowiedzi, ostateczniee została wybrana electrolux comfort lift, przekonał mnie ten podnoszony kosz. Rodzice zadowoleni, nie muszą już ręcznie nic myć 🙂
1 października 2020 at 07:14A powiedz mi jak się przy tej zmywarce Comfort Lift kosz się podnosi to nie jest to ciężkie? Widziałam na necie, ze tam jest taki uchwyt i wydawało mi się, ze ten kosz to niemalże sam się podnosił nawet bardzo obciążony.
- AutorOdp.