- AutorOdp.
- 17 stycznia 2008 at 16:07
Wiem, ze to pytanie brzmi co najmniej groteskowo ale ja naprawdę nie potrafię żyć bez słodyczy! Nie jestem gruba, szczerze mówiąc mam nawet niedowagę ale ulżyłoby mi gdyby jakiż dietetyk powiedział, że mogę jeżć słodycze jeżli np. cożtam wyeliminuję albo dodam do diety. Czy znacie jakąż taką dietę? Która pozwala na słodycze?
17 stycznia 2008 at 17:52ale po co Ci dieta skoro masz niedowagę? jedz zdrowo to wystarczy
17 stycznia 2008 at 19:21Tu nie chodzi o nadwagę czy niedowagę. Chodzi mi o sposób żywienia. Czy jest ktoż kto powiedział, że można jeżć słodycze i nie są ona aż tak szkodliwe dla organizmu jeżli cożtam się doda do tej diety. Nie chcę mieć pozatykanych żył ale pewnie będę musiała przestać jeżć mój kochany cukier, bo nie sądzę żeby ktoż „tak” powiedział.
17 stycznia 2008 at 20:17odzywiasz sie zdrowo? jesli tak to opd czasu do czasu mozesz jesc slodycze , czesciej wybieraj gorzka czekolade , wybieraj batony typu corny , uzupelnij chrom w organizmie bo ponad 80% polakow ma niedobory chromu przez co problem z cukrem, jedz duzo owocow one zawieraja cukier ktory nie jest szkodliwy-fruktoze , jedz suszone owoce ale nie za duzo bo sa kaloryczne ale bardzo zdrowe , ciekawe jak wygada twoja dietka.
pzdr 😉
17 stycznia 2008 at 21:53przecież nikt jeszcze sie nie roztył i nie umarł od jednego snikersa….
20 stycznia 2008 at 21:25Moja „dietka” wyglada tak: rano kawa i bulka, a potem mniej wiecej co 1,5 godziny cos slodkiego az do 14, obiad(mieso, ryz), herbata, kawa, jugurt i koniec. W szkole, pracy jem cukier jak opentaniec, i obawiam sie ze to przet stres, nerwy itp. Teraz na wakcjach nie potrzebuje slodyczy prawie wogle. Kiedy sie denerwuje bardzo szbko spalam i potrzebuje nowych kalorii…:D Jak widac moja dieta nie jest zbyt zdrowa i bogata…
21 stycznia 2008 at 18:54moze zamiast słodyczy wybrać orzechy, suszone owoce, ziarenka?
26 stycznia 2008 at 15:25[usunięto_link] wrote:
moze zamiast słodyczy wybrać orzechy, suszone owoce, ziarenka?
oooo nie
orzechy i tego typu smakołyki sa okrutnie tuczące. przy odchudzaniu nie polecamy. - AutorOdp.