• Autor
    Odp.
  • Sir Yo
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Ja bym dał rade choć nie mówie ze było by łatwo!!!!Chodz pewnie by było!!!!

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

To mów.
    Sama jestem ciekawa 😆

Sir Yo
    Member
    • Początkujący

Ja Też Asiu!!!!Dlatego bym spróbował!!!Ale niestety nie mam jak!!!Jedyne co moge to mu pomóc ale ciężko mu będzie wytłumaczyc i uswiadomic go do mojej strategi którą bym obrał serce mu nie pozwoli na jej obranie i przywiąze zbyt dużą wage do niej!!!!

Sir Yo
    Member
    • Początkujący

Powiedziec nie moge nie stety co bym zrobił na głównym forum!!!!Chodz tak ogólnie na spodkaniach odwrocilbym to na odwrot uswiadomil bym ją ze to ona mnie straciła nie ja ją i że to ona mnie nie interesuje nie ja ją!!zrobilbym tak ze niezblizając sie do niej ona musialaby sie zblizyc do mnie a jak postepuje nie wazne!!!!!

Milena
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 238
    • Zapaleniec

ale czy jest sens walczyc o taka osobe?

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Sir Yo nie umieszczaj dwóch postów, jeden pod drugim – korzystaj z opcji „edytuj”.

Strategia o jakiej piszesz (o sens i przekaz mi chodzi, nie o konkretne metody jakimi posługuja sie ludzie) jest stara jak żwiat. Jednak czy w tym konkretnym przypadku byłaby skuteczna, to inna sprawa. Nic nie poskutkuje, jeżeli ktoż jest Ci zupełnie obojętny..

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Znudziłem się Kobiecie, Moja Historia"

Przewiń na górę