- AutorOdp.
- 3 marca 2009 at 08:41
Chcialabym sie was poradzic , bo sama nie bardzo wiem co zrobic, moze patrzac na moja sytuacje z boku doradzicie jak powinnam postapic. Jestem w związku od prawie 3 lat , mnie caly czas się wydawalo ze jesteżmy ze soba szczesliwi, jak kazde para miewaliżmy te zle i te wspaniale chwile. Az pewnego razu odkrylam ze mój ukochany klika z roznymi dziewczynami na czacie lub na gg, zrobilo mi się przykro bo to nie były rozmowy o niczym tylko takie z bardzo erotycznymi podtekstami. Postanowiłam z nim o tym porozmawiac , on zapewnil mnie ze to tylko takie pisanie dla zabicia nudy . ( dodam jeszcze ze mieszkamy za granica i tylko kilka razy w roku bywamy w Polsce , a on klika na polskim czacie), powiedział ze skoro mam cos przeciwko temu to nie będzie tego robil, bardzo mnie to ucieszylo . Niestety moja radoosc nie trwala długo, niedawno usiadlam do komputera zaraz po nim , a on zapomniał się wylogowac ze swojego konta na naszej klasie , wiec przez babska ciekawożć tam zajrzałam, choc wiem ze nie powinnam i to co tam znalazalma nie była dla mnie mile , wiadomożci pisane przez niego do jakies kobiety duzo starszej od nas , uzywal w nich slow kochanie , skarbie , tesknie mysle o tobie i tym podobne¦ . Zatkalo mnie bo myżlałam ze mamy to już za soba a jednak , ja mu zaufałam o on tymczasem dalej urawial te swoje gierki. Niestety to jeszcze nie wszystko postanowila zapytac się kim jest ta jego znajoma na naszej klasie , powiedział ze to jakas postac z dawnych lat. Wiedzac ze nie mowi mi prawdy postanowiłam zadac mu pytanie czy nadal klika i pisze z jakimis panienienkami ? On mi na to odpowiedział ze tylko mnie kocha i ze z nikim nie klika , tak wiec okłamał mnie , patrzac mi prosto w oczy ! Wiem ze to nie jest normalna fizyczna zdrada ale uwazam ze naduzyl mojego zaufania i zastanawiaam się czy powinnam mu powiedziec iż wiem o tym ze mnie okłamał i przyznac się ze czytałam jego wiadomożci czy zostawic to tak jak jest ? Zagubiłam się w tym wszystkim , bardzo go kocham on mnie tez czuje to , jesteżmy ze soba szczesliwi wizc czemu on mi to robi ????
3 marca 2009 at 09:21jestescie szczesliwi?
naprawde czujesz sie dobrze z brakiem zaufania, ciagla pokusa, zeby szpiegowac oraz tym, ze twoj koles lubi sobie pogadac na erotycznym czacie?? a moze z tym, ze nazywa obca babe kochaniem czy skarbem?
ja bym sie nie czula szczesliwa.
w zwiazku potrzebuje bezgranicznego zaufania i lojalnosci. i to na takim poziomie, ze obie strony sa gotowe dac sobie za siebie nawzajem rece poucinac.
zwiazek z oszustem, ktory w dodatku cie zdradza…dla mnie nie mialoby to racji bytu. mam zbyt duzo szacunku do samej siebie.
3 marca 2009 at 09:35Parvati to zawsze tak z grubej rury ;P
to ja wolę łagodniej :
Porozmawiaj z nim , przyznaj się, że o wszystkim wiesz, powiedz, że Cię to boli i, że nie możesz dalej żyć w związku, w którym nie czujesz się bezpieczna, nie masz pełnego zaufania.
Odejdź.
Zobaczymy co on na to.3 marca 2009 at 11:59Parvati pisze ostro, owszem. Ale ma stuprocentową rację!
Kochasz go? To jasne, inaczej nie miałabyż wątpliwożci. Ale odpowiedz sobie na pare pytań. czy facet jest z Tobą szczężliwy jeżli woli erotyczne czaty z obcymi kobietami? A może nie masz dla niego czasu, lub wręcz przeciwnie ograniczasz jego wolnożć?
A może po prostu ten typ tak ma? Łże Ci prosto w oczy, wie że robi źle, wie ze Ci to przeszkadza, a Ty zastanawiasz się czy mu to wybaczyć? Dziewczyno poszanuj siebie i zostaw go!
3 marca 2009 at 12:52Smutasku, troche zdziwiła mnie Twoja historia. Przecież skoro on pisze do kogoż kochanie, skarbie itd. w międzyczasie Ciebie nazywając tak samo to to nie jest NORMALNE. Ty musisz czuć się to jedną jedyną w jego życiu 🙁 A jak masz się czuć skoro on pisze, że tęskni za kims i tak dalej. Po drugie w związku bardzo ważne jest zaufanie. A jak Ty możesz ufać facetowi, który patrzy Ci w oczy i kłamie 🙁 Smutasku zastanów się nad Waszym związkiem poważnie. Daj mu drugą szansę i bądź konsekwentna (nie ukrywaj, że wiesz prawde) albo kopnij go w d… i poszukaj szczężcia z kim innym. Dobrze się nad tym zastanów. POWODZENIA
3 marca 2009 at 15:23Co za podła kreatura z tego faceta.Rzuć go bo szkoda czasu na takiego typa.
3 marca 2009 at 17:57Nie opużcisz go, nawet za cenę własnego szacunku…
6 marca 2009 at 17:04Powiedzialam mu o wszystkim , ze czytalam jego wiadomosci, ze jest mi przykro bo obiecywal ze z tym skonczyl. A on mi na to ze to nie on pisal te wiadomosci tylko ze ktos inny poznal jego haslo dostepu i pod niego sie podszywal , po prostu mnie zatkalo , jak mozna tak klamac w zywe oczy i jeszcze mowic ze sie kocha osobe ktora sie oklamuje. Powiedzial ze nigdy by nie pisal do prawie 20 lat starszej kobiety. Poczym skasowal swoje konto na NK.
6 marca 2009 at 19:02Prawdy to się nigdy do końca nie dowiesz, ale skoro nawet i to On wysyłał te wiadomożci to zauważ,że zrobił już coż,by ratować Wasz związek, zrezygnował z tych zabaw przynajmniej na jakiż czas, teraz od Ciebie zależy czy chcesz dac mu drugą szansę?
9 marca 2009 at 10:40Weź go zastrzel i zakop w lesie. Tylko folię podłóż, żebyż nie miała dużo sprzątania.
A tak poważnie….
Podejrzewam, że jeżli jeszcze nie zostałaż, to w najbliższym czasie zostaniesz zdradzona. To zwykła kolej rzeczy. Może twój facet i kocha cię, ale ma ochotę pobawić się w doktora z innymi koleżankami. Na razie przygotowuje sobie grunt. Za jakiż czas kobiety do których tak ładnie się zwraca w swoich mailach będą oczekiwały, że stanie na wysokożci zadania 🙂
- AutorOdp.