- AutorOdp.
- 17 maja 2007 at 16:05
może rób jakis masarz koliste ruchy na obie piersi codziennie i np podczas kapieli pryskaj na nie raz ciepła raz zimna woda to podobno bardzo pomaga i stosowac jakies kremy moze specjalne do biustu nie bardzo znam ajkie i jeszcze mozesz cwiczyc zkładac dlonie na wysokosci biustu i je sciskac pozdrawiam ciepło
17 maja 2007 at 16:06może rób jakis masarz, koliste ruchy na obie piersi codziennie i np podczas kapieli pryskaj na nie raz ciepła raz zimna woda to podobno bardzo pomaga i stosowac jakies kremy moze specjalne do biustu nie bardzo znam jakie i jeszcze mozesz cwiczyc zkładac dlonie na wysokosci biustu i je sciskac pozdrawiam ciepło
22 czerwca 2007 at 13:29@Annie..Lee wrote:
Witam,mam problem odnożnie mojego biustu,mam 20 lat i schudłam 15 kg i wtedy mój biust stracił jędrnożć zna ktoż może jakiż skuteczny krem lub coż takiego…proszę o pomoc
pozdrawiamPrzede wszystkim – musisz mieć bardzo dobrze dobrany biustonosz. To jest często lekceważone. Potem dopiero tak jak radziła wczeżniej Mar+A, delikatny kolisty masaż (ale delikatny, żebyż sobie jeszcze bardziej skóry nie rozciągnęła) i naprzemienne ciepłe i zimne natryski- kończymy zimnym. Ja robię te natryski po wieczornym prysznicu, potem nawilżający balsam i taki własnie delikatny masażyk, i widzę efekty 🙂 Poza tym odpowiednie ćwiczenia- pompki, naciskanie na siebie dłońmi na wysokożci klatki piersiowej- łokcie odstawione w bok. Powodzenia 🙂
22 czerwca 2007 at 14:30Ćwiczenia by się przydały jakież dobre …
28 czerwca 2007 at 12:21Hej, cwiczenia faktycznie sa bardzo wazne, jak nie najwazniejsze, ale musisz wszystko robic rownoczesnie, czyli: masaz, natryski, balsam i cwiczenia 😉 Z cwiczen to moge polecic pompki, to sciskanie, o ktorym dzieczyny mowily, no i jakies cwiczenia z ciezarkami. Najwazniejsza jest cierpliwosc i wytrwalosc, bo to bedzie troche trwalo, no ale warto. Tutaj jest link do strony z cwiczeniami: xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
aha, zaden krem jakiejs rewolucji nie zrobi, trzeba nad tym popracowac, ewentualnie operacja plastyczna.
Pozdrawiam i powodzenia! 😀Przykro mi dziewczyny ale linki podajemy na priv.
6 lipca 2007 at 17:54sa tez mażci ujedrniajace biust i podnoszace go do gory. Dobrym ćwiczeniem jest plywanie.
9 lipca 2007 at 13:25ja cwicze ale tez uzywam dobrych biustonoszy. cwiczenia znalazlam na stronie ze stopki
- AutorOdp.