• Autor
    Odp.
  • Mehi
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 42
    • Bywalec

To sprobuj sam krem, powinno wystarczyc. Ja po prostu czasem zamiast peelingu robie takie masaze i tez przynosi to niezly skutek

LaLoLa
    Member
    • Odp.: 156
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

To sprobuj sam krem, powinno wystarczyc. Ja po prostu czasem zamiast peelingu robie takie masaze i tez przynosi to niezly skutek

Podobno najlepsze sa oklady albo kapiele w rumianku. I szukam jakiegos kremu, ktorym zmiekcza skore, bo to moze z moja skorka jest cos nie tak…

agness
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 19
    • Bywalec

sama używam depilatora – mam dosyć dużą tolerancję na ból. przez cały ten czas używałam jednorazówek ale zawsze po goleniu wyskakiwały mi krostki, a odrastające włoski wrastały w skórę.
    teraz używam depilatora braun – najprostszy bez nakładek – i nie narzekam. przez kilka godzin [?] skóra jest zaczerwieniona. żeby jej jeszcze bardziej nie podrażniać nie wcieram w nią balsamów, ani nie myję mydłem póki się nie 'uspokoi’ 😆
    hm – a co myżlicie o np. dezodorantach Dove spowalniających odrastanie włosków ❓

LaLoLa
    Member
    • Odp.: 156
    • Zapaleniec

Zero efektow! niezly chwyt reklamowy… skuteczne moim zdaniem moga byc tylko jakies preparaty medyczne, a takie kosmetyki to raczej wielka sciema. Tak samo jak byl kiedys dezodorant Nivea, niby z tym samym efektem.. 🙄

Ela007
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 77
    • Stały bywalec

Wąchałam i zapach bardzo mi się podobał.

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

zwykła jednorazówka vs. depilator elektryczny – u mnie wygrywa jednak jednorazówka

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zwykła jednorazówka vs. depilator elektryczny"

Przewiń na górę