- AutorOdp.
- 29 marca 2007 at 06:18
Bransoletki!!!
Poznałam faceta, spotykamy sie, poznajemy i odkrywamy siebie, ale jest cos, co mnie interesuje i niepokoi! otóż ma on na ręcę dwie bransoletki, na jednej żółtą a na drugiej czarna! nie mam pojęcia co to może oznaczać! dla niego z pewnożcią cos oznaczają, nigdy ich nie zdejmuje.jeżli wiecie to bardzo prosze o pomoc.pozdrawiam30 marca 2007 at 16:43nie wiem ale dla mnie to nie jest nic dziwnego ze facet nosi cos takiego… wielu teraz nosi, jak poznałam mojego chłopaka to nosił białą z napisem „respect”, po prpstu mu sie podobala, no i miał z nią miłe wspomnienia, ale nic wiecej
30 marca 2007 at 20:32Mój czasami nosi na ręce koraliki i rzemyki i też nie uważam żeby to było dziwne. Zwyczajnie mu się podoba i nie dopatrywałabym się w tym nic dziwnego. 🙂
1 kwietnia 2007 at 12:34a mnie włażnie to interesuje, bo na zachodzie bardzo modne są te bransoletki czy tam opaski i tam maja one znaczenie. Są bowiem kodami aktów seksualnych. Każdy kolor opaski cos oznacza!
1 kwietnia 2007 at 18:28a dlaczego go po prostu u to nie spytasz???
8 kwietnia 2007 at 19:12Najlepiej spytać,faktycznie. Ja spotkałam się z noszeniem bransoletek tego typu przez chłopaków kochających inaczej. Zatem podstawa to zapytać 🙂
14 kwietnia 2007 at 13:22Hahaha. O rany. Ale wy macie problemy :lol:. To go spytaj, czy jest kochający inaczej. A kobiety też noszą bransoletki.
2 maja 2007 at 14:28obawiam się ze bransoletka na ręku kobiety a na ręku mężczyzny to różnica!!!u faceta cos oznacza, w tym przypadku pewnie kody aktów seksualnych.
6 maja 2007 at 15:48należałoby przestrzec dziewczyny przed takimi typami jakiego ja poznałam: kolorowe opaski czy bransoletki na ręku faceta to zdecydowanie kody aktów seksualnych! ten mój to poprostu babiarz, rozbija sie po knajpach i wyłapuje kobietki na jedna lub pare nocek! jest miły przystojny wie czego chce !zaliczył już mase kobiet , mnie tez!i dalej i dalej brać i łapać co los i życie da!!!
31 maja 2007 at 14:25dziewczyny jestescie w bledzie! czarno biala bransoletka ogolnie oznacza, ze osoba ktora ja nosi nie jest rasista! ogolnie uznaje rownosc rasy bialej i czarnej!
31 maja 2007 at 14:41Jak dla mnie to może być ozdoba która wcale nie oznacza , że facet kocha inaczej!
chillchill ma rację co do czarnej i białej bransoletki! Każdy kolor bransoletki ma inne znaczenie i nie koniecznie są to kody seksualne!
25 czerwca 2008 at 16:25nic nadzywczajnego, metrosexualista ot co 🙂 trzeba się cieszyć że umie się odnaleźć 🙂 pewnie jest też wrażliwy?
14 sierpnia 2008 at 14:41Przecież swego czasu wyszła cała seria takich bransoletek,biała z czarną oznaczają,ze jest się przeciwko rasizmowi.Była nawet akcja medialna ze sportowcami,którzy promowali tą bizuterie aby zwalczyc dyskryminacje innych ras w sporcie.Sama mam silikonową różową bransoletkę,kiedys kupiłam wraz z Twoim Stylem i ona oznaczała,ze mam swiadomosc co do raka piersi,badam sie itp.Te bransoletki sa w roznych kolorach,maja przerozne napisy i kazda oznacza cos innego.Jak dla mnie fajna sprawa,mozna wyrazic swoj poglad na dany temat.
14 sierpnia 2008 at 15:56Gumowe bransoletki mają różne znaczenia:
niebieska- solidarnożć z ofiarami tsunami
czerwona- badania nad AIDS
różowa- walka z rakiem piersi
biały- przeciw biedzie
fioletowa- walka z narkotykami
zielona- walka o ratowanie ziemi
biało-czarna- przeciwko rasizmowi
żółta- solidarnożć z osobami, które wygrały z rakiemNie ma co doszukiwac się jakiż ukrytych znaczeń 😉
Co do męskiej biżuterii wcale nie uważam,że bransoletki noszą tylko homoseksualiżci.Mój brat nosi taką udziwniona bransoletkę (która wygląda jak masywne zapięcie od zegarka 😆 ),na szyi wisiorek z australijskim bożkiem i bynajmniej gejem nie jest 😉 stereotypy i tyle.
14 sierpnia 2008 at 21:46Na Boga… jakie „kody aktów seksualnych”??? Co to w ogóle ma znaczyć, taki kod? Tylko nie pisz, że oznacza kod aktu seksualnego. Co to w ogóle jest, żart z pogrzebu jakiż.
- AutorOdp.