• Autor
    Odp.
  • Aga213
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Jem bardzo często zupki chińskie różnych firm vifonu, knorra, amino a nawet te z biedronki. Zdarzają się zupki tragiczne w smaku. Nie polecam pieczarkowej z amino, curry wagary z knora

Roxana
    Member
    • Odp.: 127
    • Zapaleniec

ja bardzo lubię zupki Vifona chociaż wiem, że są strasznie niezdrowe 🙄

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

No ja też swego czasu jadłam bardzoooo dużo różnych zupek, różne firmy, różne smaki ale stwierdziłam że nie opłaca się napychać żołądka taką chemią… Owszem, jem czasem takie specjały, ale bardzo rzadko…

Jenny
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 20
    • Bywalec

ja uwielbiam fivona i czasem robie sałatki z zupek ale…….są straaaasznie kaloryczne 🙄

papetta
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 16
    • Bywalec

ech, od zupek chińskich wole gorące kubki. knorr ma najfajniejsze i jak jem moc warzyw, to jakbym jadła normalną zupę. polecam pomidorową mniam

Czerwona
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja uwielbiam fivona i czasem robie sałatki z zupek ale…….są straaaasznie kaloryczne 🙄

Sałatki z zupek? A jak takie coż sie robi?

muchomorek
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 486
    • Pasjonat

a dziale kuchnia 😉 zobacz dałam tam przepis

Czerwona
    Member
    • Zasłużony

No obczaiłam Twoj przepis, kto wie może sie kiedys skusze i go zrobie, bo lubie zupki chinskie, ale niestety sa niezdrowe……

kawa
    Member
    • Odp.: 44
    • Bywalec

ja tez lubie vifona ale zgadzam sie sa bardzo niezdrowe :/
    ale e tam..od czasu do czasu mozna 🙂

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

Od czasu do czasu można sobie żołądek rozwalić co nie? 😉

oka021
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 317
    • Pasjonat

ja tam lubie knora szczegolnie ser w ziolach ale vifonem nie pogardze a ze nizdrowe to….trudno czasem mozna sobie na nie pozwolic

papetta
    Member
    • Bywalec

dokładnie 🙂 ja knorra bez dwóch zdań 🙂 wystarczy uprawiać sport i byc aktywną,a taki dodatek nie zaszkodzi. Często tez zamiast zup robie moc warzyw – pycha

peronowa mysz
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 353
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

dokładnie 🙂 ja knorra bez dwóch zdań 🙂 wystarczy uprawiać sport i byc aktywną,a taki dodatek nie zaszkodzi. Często tez zamiast zup robie moc warzyw – pycha

sport i aktywnożć nie ma nic wspólnego z jedzeniem chemii, to przecież na żołądek działa!

Czerwona
    Member
    • Zasłużony

@peronowa mysz wrote:

[usunięto_link] wrote:

sport i aktywnożć nie ma nic wspólnego z jedzeniem chemii, to przecież na żołądek działa!

No fakt- na żoładek. Ale faktem tez jest to,że takie zupki sa dosc…kaloryczne… Także te dwie kwestie sprawiaja ze nie połaca sie jesc zbyt czesto tego typu specjalow.

papetta
    Member
    • Bywalec

tak, ale to samo z większożcią dań obiadowych. Ja mam po mięsie zgagę i gdyby nie biegi i ćwiczenia, pewnie miałabym wrzody. Moc warzyw i inne to pod tym względem lekkie danka 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zupki chińskie"

Przewiń na górę