• Autor
    Odp.
  • mythbuster
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 205
    • Zapaleniec

Jedzenie jedzeniu w macdonaldzie nie równe. Nie sądzę, żeby zupka chińska była lepsza od np. kanapki z jajkiem sadzonym w macdonaldzie plus sałatka z sosem. A to że jest mniej kaloryczna to tylko oznacza, że szybciej będziesz głodna i znowu zjesz jakiż s****.

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Tylko bez obrażania jedzenia z McDonald’s !! 😆 mając do wyboru zupke chińska a cheeseburgera z Macka,zawsze i wszędzie wybiorę to drugie 😀

koziorozec72
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 25
    • Bywalec

fakt, niezdrowe te zupy az strasz, ale jakie wygodne 🙂
    ja jednak od nich odszedłem zupełnie. wystarczy trochę „r*****żcić” zmysły smaku i pokazać żołądkowi kilka naprawdę zdrowych produktów, a ochota na zupki przechodzi zupełnie 🙄

Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Przechodzic apetyt na zupki chinskie fakt przechodzi, ale czasem powraca i to w najmniej spodziewanych momentach zycia

vega
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

najlepsze jak dla mnie są z vifona … kurczak pikantny mniam. Szkoda, ze niezdrowe i tak kaloryczne.

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

To one w koncu sa kaloryczne czy nie? Ja je jedam na sucho, normalnie pyyychaaa 😀
    ale jak to z tymi kaloriami jest?

KreJzoOlk@
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 65
    • Stały bywalec

a ja nie powiem ze są tłuczące bo ja od nich schudlam kiedys…(dodam ze jadlam je codziennie i oprocz tego niewiele wiecej) ale poprostu to byl nie moj wybpr..raczej brak czasu na przygotowanie cos innego a zawsze to lepsze niz jakies inne swinstwa teraz tez zaczelam jesc te zupki z wivona i nie tyje:) a juz jem chyba z tydzien praktycznie codziennie:D miesiac minął i 5 kilo mniej(ale to juz inna bajka)

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

ja uwielbiam nudle Knorr w szczególnożci:diabolo pomidoro i ser w ziołach… mniam 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " zupki chińskie"

Przewiń na górę