Nie Jest Za Pewny siebie??co zrobic?

• Autor
    Odp.
  • scarllet_07
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Czesc wam kobietki
    Mam taki pewien mały problem, widuje sie od niedawna moze ok 2 tyg. z pewnym facetem.. na poczatku bylo istne kumpelstwo bez buziakow przytulanek.. spotykalismy sie przez caly tydzien, rozumie ma on prace ktora mu rowniez duzo czasu zajmuje i w sumie jest on wiekszosc poza domem niz w domu, niekiedy bardzo dlugo pracuje.. ale od paru dni na spotkaniach zaczelismy sie calowac, przytulac wyznal ze zalezy mu na mnie, codziennie mile, slodkie smsy czasem zadzwoni.. w sumie „planowo” nasze spotkania nie wychodza ostatnio z powodu jego pracy.. ale czasem nie wiem czy az on nie przesadza.. narazie nie mam zadnych dowodow by mu nie wierzyc a wrecz przeciwnie jakos wierze ale zawsze kiedy mamy sie spotkac on mowi ze sie zgadamy bo nie wie jak bedzie z jego praca i np mowi ze zadzwoni dac znac o danej godzinie a daje znac nieco pozniej czasem nawet o godzine pozniej.. byc moze nie ma czasu w tym momencie jest zajety.. nie wiem.. i jak juz daje to OSTATNIO jednak nie wychodza te spotkania i wtedy ja mowie ze w takim razie umowie sie z kumpela.. z mojego doswiadczenia wiem, ze nie mozna caly czas zgadzac sie na wszystkie spotkania, byc na kazde zawolanie.. czy nie powinnam czasem odwolac jakiegos spotkania by zobaczyl, ze wcale nie bedzie tak ccaly czas, ze spotykamy sie kiedy on chce.. tylko wlasnie to jest to, ze ja nie mam 100% pewnosci czy on „chce/nie chce’ czy „moze/nie moze” bo byc moze naprawde czasem ma sie ze mna ochote spotkac a nie moze z powodu pracy.. nie mam pojecia.. w ogole czy powinnam bez niego pojechac sobie na dyskoteke mimo iz mamy ze soba zaczety flirt.. z pocalunkami.. itp? nie rozumie go czasem.. bo jeszcz espoko gdyby z gory powiedzial ze dzis nie moze ale ja czasem czekam pol dnia i nie moge sobie nic innego zaplanowac bo czekam czy sie dzis spotkamy czy nie.. chyba robie blad.. wiem ze on ma za soba zwiazki ktore byly niepowodzeniem moze boi sie zaczynac ze mna.. nie ufa zbyt kobietom wiec pytanie czy powinnam udac sie sama na dyskoteke?.. skoro on tego nie robi.. tylko „pracuje” i w sumie od kad sie znamy jeszcze nie poszedl nigdzie z kumplem na piwo nawet wtedy kiedy mial wolny czas wolal ze mna spedzic.. znow ja bylam i to mnostwo razy ale co mam robic skoro on pracuje..
    Prosze doradzcie mi cos.. jestem bardzo przewrazliwiona ostatnio i boje sie rozczarowan..

Beata88
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Na samym początku związku miałam podobny problem do Twojego… Też byłam niepewna czy on chcę się ze mną spotykać i w ogóle jak to wszystko widzi.. bo te pierwsze spotkania były takie że po prostu nie zapytałabym wprost.. wszystko się jakoż tak potoczyło że jesteżmy razem do teraz. A jeżli chodzi o Twoje pytanie czy masz iżć sama na dyskotekę. Nie wiem ile masz lat, ale faceci nie lubią kiedy ich kobiety chodzą gdzież same. Jeżli chcesz być w porządku to nie idź, jeżli jest to dla Ciebie ważniejsze od niego to idź, a jeżli po prostu masz ochotę poproż Go by poszedł z Tobą 🙂 Ja powiem szczerze że na początku byłam kilka razy bez niego, ale to nie była dyskoteka tylko wyjżcie do baru z dziewczynami 🙂 Nie można bez przerwy spotykać się z jedną osobą, ale kiedy ktoż się z kimż spotyka powinien wybierać mniej ekstremalne formy rozrywki – moim zdaniem 🙂

scarllet_07
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Dziekuje za rade, masz racje i tak wlasnie postapie:)

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Nie Jest Za Pewny siebie??co zrobic?"

Przewiń na górę