- AutorOdp.
- 14 kwietnia 2020 at 16:48
ja zmarszczki wygładziłam dzięki Restylane Skinbooster – bardzo fajny efekt, dobre wypełnienie zmarszczek i przede wszystkim jest to naturalny wygląd!
15 maja 2020 at 11:04Na zmarszczki wokół oczu polecam naturalny olej opuncjowy. Oleje są super bo nie mają w sobie chemii, perfum są naturalne. ten jest troszke droższy ale skuteczny. Ja mam od renovality a jest rewelacyjny. tylko oczywiście trzeba troszeczkę poczekac na efekty.
18 maja 2020 at 07:37ja wypełniłam sobie zmarszczki Resstylane Skinbooster – jestem mega zadowolona i widzę ze buzia jest gładsza i wyrównana! na prawdę jestem zadowolona z tego rozwiązania!
19 maja 2020 at 23:21A bierzecie pod uwagę zabieg nićmi liftingującymi PDO? Efekty są świetne. U mnie zabieg wykonała dr Kopycińska (Kraków), nie spodziewałam się aż tak dobrych efektów, polecam.
4 listopada 2020 at 06:18Mi pomógł atelokolagen, u mnie wyraźna redukcja zmarsczek po 2 tyg systematycznego uzywania 2 razy dziennie. Wart każdej złotówki ale jeśli dobrze się szuka to można znaleźć w dobrej cenie [usunięto_link]
17 listopada 2020 at 11:48Jak dla mnie kosmetyki nie dają dobrych efektów i jest to trochę strata pieniędzy. Ja korzystam z zabiegów wykonywanych w Esderm we Wrocławiu. Nie są aż tak drogie, a efekty są zniewalające. Polecam zapoznać się z ich ofertą.
5 stycznia 2021 at 09:32serum hialuronowe + olej zamiast kremu, dla mnie super kombinacja. Oczywiscie trzeba wybrać odpowiedni olej do typu cery.
26 stycznia 2021 at 22:09Polecam zajrzeć sobie na strone ESDERMU bo to bardzo dobra klinika, na pewno mają w ofercie zabiegi redukujące zmarszczki.
19 lipca 2024 at 12:13Dla mnie niezastąpione są kosmetyki z serii ze śluzem ze ślimaka od SKIN79 🙂 Bardzo szybko zauważyłam u siebie efekty i cera wygląda niezwykle zdrowo!
- AutorOdp.