- AutorOdp.
- 3 września 2007 at 09:30
od jakiegoż czasu mam chłopaka. chciałabym zacząć brać tabletki, ale do początku cyklu jeszcze sporo mi zostało, czy mogę zacząć brać je wczeżniej w dowolnym momencie cyklu? ile dni muszę odczekać żeby zaczęły działać? proszę pomóżcie nigdzie nic na ten temat nie znalazłam….
3 września 2007 at 09:35proszę pomóżcie 🙄
3 września 2007 at 09:39Z tego co wiem pierwszą z pierwszego opakowania tabletkę łykasz pierwszego dnia miesiączki… Jeżeli chodzi o skutecznożć…hmmm…pewnie powinno minąć kilka dni tak dla pewnożci…
Tak bylo w moim przypadku..
Wszystkie tego typu informacje znajdziesz w ulotce dołączonej do tabletek, poza tym jest jeszcze lekarz.. 😉3 września 2007 at 17:30bardzo dziękuję za odpowiedż 🙂
7 października 2007 at 14:26hej 😀 z tabletkami jest tak ze powinno sie je zaczynac zawsze! pierwszego dnia miesiaczki no nie i potem brac regularnie i musisz pamietac ze efekt anty jest dopiero po pierwszym opakowaniu tzn niektórzy mowia ze po kilku dniach ale moja gin mowila mi ze pelne opakowanie pelny efekt 😀
7 października 2007 at 18:37popieram dziewczyny 🙂
8 października 2007 at 08:17no zdecydowanie powinnas zastosdowac sie do wskazan z ulotki. to nie sa cukeirki z automatu i nie ebz powodu zaleca sie je barc w pierwszym dniu krwawienia. poziom hormonow w Twoim organizmie ciagle sie zmeinia a kolejna ich dawka moze zaburzyc cała tą chwiejną konstrukcje
8 października 2007 at 16:12…..
28 października 2007 at 19:17yyy to jakas jest chyba niewyedukowana przepraszam. to sie zupelnie kluci z tym co jest napisane w ulotce.
kolejny dowod na to jak trudno jest znalezdz dobrego lekarza, ktory w zasadzie powinien byc naszym przewodnikiem w tej kwesti a tym czasem jest wprost przeciwnie… - AutorOdp.