• Autor
    Odp.
  • Ana_18
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Mam pytanie, jak najlepiej schudnąć. Mam tylko 163 cm wzrostu i ważę 53 kg, bardzo chciałabym choćiaż 5 kg zrzucić, tylko nie wiem jak:(

Nela
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 390
    • Pasjonat

Chociaz 5 kg? Czy to znaczy, ze chcialabys wazyc mniej niz 48 kg przy twoim wzroscie? – Mam nadzieje, ze to „chociaz” napisalas przez pomylke.
    Odstaw cukier i slodycze i poplywaj troche, a zjedziesz na te 48 kg bez problemu.

grubachna
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

jedz przeterminowane jogurty

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Mam pytanie, jak najlepiej schudnąć. Mam tylko 163 cm wzrostu i ważę 53 kg, bardzo chciałabym choćiaż 5 kg zrzucić, tylko nie wiem jak:(

grubachnma, nie rób sobie żartów.
    nela ma rację, ogranicz słodycze i serwuj sobie codziennie gimnastykę, choćby piętnastominutową:)

Banka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

ogranicz slodkosci i kalorie wiecej cwicz ale rano bo wieczoram nie ma takiego efektu i zakup jakis suplement polecam clarinol cla rozne ceny ale przy zastosowaniu poprzednich wskazowek osiagniesz sukces.

zuza_130
    Member
    • Odp.: 218
    • Zapaleniec

@Bańka wrote:

ogranicz slodkosci i kalorie wiecej cwicz ale rano bo wieczoram nie ma takiego efektu i zakup jakis suplement polecam clarinol cla rozne ceny ale przy zastosowaniu poprzednich wskazowek osiagniesz sukces.

a w jakiej cenie mniej wiecej ten clarinol?

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

a w jakiej cenie mniej wiecej ten clarinol?

słyszałam że nie drogi ok. 50zł

dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Na różnych forach przewija się temet clarinolu. Co to włażciwie jest 🙄 ? I czy jest bezpieczne 😉 ?

malenka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

clarinol cla to kapsułki wspomagające odchudzanie

Mirabelka
    Member
    • Tematów: 32
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Kliknij na mój podpis- tam na stronie znajdziesz wszystkie info…

magdulka
    Member
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

clarinol cla to kapsułki wspomagające odchudzanie

które są niczym innym jak chemią 🙄 nie powinno się stosować diety ze żrodkami farmakologicznymi jeżli nie ma się otyłożci a ta na pewno nie jest gdy ma się 3-4 kg nadwagi 😕
    ćwiczenia i ograniczenie spożycia, cukrów, soli i tłuszczy to najlepszy sposób na zrzucenie kg a nie farmakologia 🙄

blue moon
    Member
    • Odp.: 106
    • Zapaleniec

oj nie zgodze sie ze chemia to prawda bo przeciez nie warzywko ale ja biore od ponad 3 miesiecy i jest duza poparwaoczywiscie cwicze ale na moje cialo cla dziala .

halinkaaa
    Member
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Aby schudnąc moim najlepszemy sposobem i sprawdzonym !!! jest jeżć mniej ale czężciej, czyli wtedy kiedy zaczyna burczeć w brzuszku 😛 pamietając o tym ze nie mozna przekroczyc około 5 posiłków dziennie i nie mozna przesadzac z ziemniakami, pączkami, czekoladą i żmietaną. Poza tym poranna lub wieczorna gimnastyka i rucz w ciągu dna, wystarczy spacer do sklepu na zakupy, przejscie sie jeden lub dwa przystanki autobusowe zamiast 5 min czekac na autobus. Takie codzienne spedzanie dnia spowoduje z pewnoscia duuuuuuuzo lepsze samopoczucie i zrzucenie kila kilogramów. Ja tak robie i od lat zachowuje te samą wage wacha sie miedzy 44 kg a 46 kg a wzrost mam 162 🙂

Olisa
    Member
    • Odp.: 58
    • Stały bywalec

Ćwiczenia całego ciała + odpowiednia dieta i bedzie mniej kilo!

Banka
    Member
    • Odp.: 128
    • Zapaleniec

ja sobie cwicze i jest okpowiem wam fajna strone znalazlam pewniejuz znacie [usunięto_link] wpisujesz co ile zjadlas wyskakuje ile to mialo kalorii i robi taki dziennik fajna sprawa:)a cwicze sobie z zestawem dla zapracowanych [usunięto_link] al mazy mi sie wypad w gory na rower:)ahhh

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Jak schudnąć"

Przewiń na górę