- AutorOdp.
- 31 marca 2008 at 20:12
@Bańka wrote:
ja sobie cwicze i jest okpowiem wam fajna strone znalazlam pewniejuz znacie [usunięto_link] wpisujesz co ile zjadlas wyskakuje ile to mialo kalorii i robi taki dziennik fajna sprawa:)a cwicze sobie z zestawem dla zapracowanych [usunięto_link] al mazy mi sie wypad w gory na rower:)ahhh
marzenia sa po to, by je spelniac. a kalorii liczyc nie lubię, dobija mnie to.
22 kwietnia 2008 at 19:03ja kozystam z takich cwiczden
[usunięto_link]
to taki zestaw dla leniuszkow 😳24 kwietnia 2008 at 07:52W odchudzaniu mozna sobie pomoc takze chromem ktory zmniejsza laknienie na slodycze. Cena srednia, mozna go dostac w kazdej aptece. A jesli ktoras ma problem z przemiana materii dobrze jesc jablka, odrazu oczyszczaja organizm, czy roznego rodzaju witaminy musujace ktore rozpuszcza sie w wodzie. To akurat sama wypróbowałam wraz z mama i mysle, ze naprawde dziala.
25 kwietnia 2008 at 06:57stosuje preparat wspomagajacy i zauwazylam ze zmniejszyl mi sie apetyt na slodkosci praktycznie wogule ich niejjem 😀
27 kwietnia 2008 at 19:04@Bańka wrote:
ja sobie cwicze i jest okpowiem wam fajna strone znalazlam pewniejuz znacie [usunięto_link] wpisujesz co ile zjadlas wyskakuje ile to mialo kalorii i robi taki dziennik fajna sprawa:)a cwicze sobie z zestawem dla zapracowanych [usunięto_link] al mazy mi sie wypad w gory na rower:)ahhh
Marzenia są po to, by je spełniać. Długi weekend, poźniej weekend 22-24 maja. Można skoczyć, choć na troszkę:)
17 maja 2008 at 21:02[usunięto_link] wrote:
Mam tylko 163 cm wzrostu i ważę 53 kg, bardzo chciałabym choćiaż 5 kg zrzucić, tylko nie wiem jak:(
Heh… Nie rozumiem tego podejżcia.. coż jest nie tak, lekka nadwaga i już czego to nie zrobię żeby być o 5kg chudszym!
Jest jedna zasada: jedz wszystko z umiarem! Regularnie spożywaj posiłki, ogranicz słodycze (to ma wiele plusów), oczywiżcie czekolada jest wskazana co jakiż czas.. 😆 Bądź ciągle w ruchu lub tez po prostu ćwicz systematycznie (nawet i tylko wieczorami po 30 brzuszków). Systematycznożć zrobi swoje, bez żadnych herbatek, pierdołek itp..
Nigdy nie liczyłam kalorii, nie miałam żadnych diet i nigdy nie miałam nadwagi, a jem więcej niż tato 😉 Może i to cudowny metabolizm, ale jak widać można.. bez p****ół.. 😉
19 maja 2008 at 06:23ja polecam jeszcze hola-hop jesli masz troche zbednego tluszczylu na brzuchu ;))
19 maja 2008 at 14:055-6 małych posiłków dziennie
Zdrowa żywnożć
Sport 3 razy w tyg.
Wiara w sukces23 maja 2008 at 15:47każdy ma swój sposób i uważam że krytyka innych jest tutaj akurat nie na miejscu. Jak można oceniać kogoż pisząc z nim na forum , no halo…
Ja np. łącze trzy elementy:
– dieta
– ruch
– suplementy CLA czy z błonnikiem.
W moim przypadku taka kombinacja daje efekty ale nie musi dawać w przypadku mojej koleżanki.Ja np. łykam Clarinol i na mnie działa rewelacyjnie a na kogoż innego nie ko niecznie, kwestia organizmu. Trzeba próbować.
24 maja 2008 at 11:39[usunięto_link] wrote:
każdy ma swój sposób i uważam że krytyka innych jest tutaj akurat nie na miejscu. Jak można oceniać kogoż pisząc z nim na forum , no halo..
Chyba nikt tutaj tego nie robi, każdy chce pomóc, doradzić.
Ja chciałam, tylko zaznaczyć, że jeżli coż jest nie tak, 'nie rzucajmy się na wszystko’, z hasłem bo muszę schudnąć. Powoli, systematycznie do przodu. Zmiana trybu żywienia to nie jest jednodniowy proces.., a wg mnie żadne tabletki nie dadzą takiego efektu, jak zmiana tego co niewłażciwe w odżywianiu.
Pozdrawiam pozytywnie
😆26 maja 2008 at 12:39ja przed latem wzielam sie za siebie i tak mysle czy by do moich cwiczen nie dolozyc jeszcze CLA … na cellulit ktory mnie dreczy od zimy 🙁 tylko zastanawiam sie co wybrac sporo tego na rynku
26 maja 2008 at 16:13DZIEWCZYNY! Żadnych tabletek! po nich jo jo murowane! najlepiej po prostu jeżć mniej i pić dużo wody. przed posilkami chocby kilka łyków. zawsze to zapychaja troche zoładek. i bardzo bardzo polecam mrozonki:) plus ryba lub kurczak. (po samych warzywach jest sie zaraz glodnym) najlepiej smazyc to wszystko na minimalnej ilosci oleju a jeszce lepiej oliwie.
poza dietą oczywiżcie ćwiczenia. i nie mówie tutaj o wyciskaniu siodmych potow na silowni,bo to po pierwsze drogie , po drugie (jak dla mnie) frustrujące. najlepiej robic cos co sie wzglednie lubi czyli np. taniec. wystarczy pol godziny przy ulubionej muzie i mamy 200 kcal mniej. 🙂
Ja osobiżcie wziełam sie za siebie w lutym tego roku i od tego czasu schudlam 10 kg. no ale musze powiedziec. slodycze trzeba bylo odstawic;p
26 maja 2008 at 16:42hmm ale ja bralam na przyklad Clarinol CLA i nie mam efektu jo-jo…. mysle ze duzo zalezy od skladu tabletek 🙂 a i do tego masz racje nalezy ćwiczyc cwiczyc cwiczyc i rozsadnie jesc… bez tego nigdy nie bedzie dobrego efektu 🙂
26 maja 2008 at 17:14efektu jo-jo nie chcialabym sie doczekac…ale skoro piszesz ze go nie masz a dlugo bralas Clarinol?? no i czy dodatkowo cwiczylas??
26 maja 2008 at 22:58nie mialam efektu jo-jo a tez sie go obawialam…oczywoscie musiz byc rozsadna w jedzeniu i mysle ze to ze cwiczysz podczas kuracji pomaga wyuczyc w nas nawyk cwiczenia regularnego i powiem szczerze ze najbardziej z tego sie ciesze ze znow zaczelam sie ruszac a wszystko dzieki tabletkom z cla i kto by pomyslal
- AutorOdp.